Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Statistici îngrijorătoare: două femei și un bărbat din Bistrița-Năsăud pe lista neagră Covid 19. Una dintre victime e din centrul de la Maieru

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Două pensionare, una de 69 de ani și o alta de 83 de ani, infectate cu Covid 19 au decedat vineri în Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud.

Potrivit surselor Bistrița-Express octogenara provenea din Căminul pentru Persoane Vârstnice de la Maieru, acolo unde au fost infectați  cu SARS-Cov 2 majoritatea rezidenților, se pare  de la infirmieră care nu a respectat măsurile de protecție.

Un al treilea caz de deces pus pe seama Covid 19 este cel al unui bărbat de 69 de ani, fost angajat al Inspectoratului de Stat în Construcții care a murit aseară în spitalul Județean. De altfel directorul ISC, Constantin Hada a postat astăzi pe facebook un mesaj de condoleanțe în memoria fostului coleg, cu mesajul: ” oameni buni aveți grijă”. 

Cu cele trei decese numărul morților pe seama SARS-Cov 2 din județ se ridică la 47 de persoane.

În statisticile de sâmbătă numărul total al persoanelor infectate cu Covid 19 de la începutul epidemie de coronavirus se ridică la 510, cu 7 cazuri în plus față de ziua de ieri.

Share.

About Author

Lasă un comentariu