Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un singur elev din județ a obținut media peste 5 după contestațiile de la evaluare. Ce s-a întâmplat la recorectare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un singur elev din județ a reușit o medie peste 5 după corectarea făcută în urma contestațiilor la evaluare, anunță Inspectoratul Școlar Bistrița-Năsăud după publicarea sâmbătă a rezultatelor finale. Ceea ce a schimbat nesemnificativ procentul mediilor peste 5 obținute în județ ,de 76,7 %.

Este vorba  de un elev din Leșu care a obținut 0,5 puncte în plus la nota de la matematică, după corectarea contestațiilor și și-a ridicat media totală la 5,15. De altfel elevul este dintre foarte puținii contestatari a rezultatelor care a obținut medie în zona de jos a rezultatelor evaluării. În total 138 de elevi au contestat în județ rezultatul notării. Spre deosebire de anii trecuți când s-au înregistrat diferențe chiar și de 2 procente între corectarea originală și cea după depunerea contestațiilor, anul acesta nu s-au mai înregistrat decât diferente sub 0,5 puncte la recorectare

Au existat și numeroase cazuri în care nota obținută a fost mai mică decât cea inițială, cu depunctarea mediei finale la recorectare.  Nu s-a obținut nicio medie sau notă de 10 în urma corectării ca urmare a contestațiilor în Bistrița-Năsăud, așa cum s-a întâmplat cu concurenți din alte județe.

Share.

About Author

Lasă un comentariu