Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul Ionuț Simionca, o nouă etapă a disputei pe tema taxei pentru terase. De data asta îl interpelează pe președintele PSD BN

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De câteva zile deputatul PMP Ionuț Simionca poartă o dispută pe rețelele de socializare cu viceprimarul Bistriței, Cristian Niculae  pe tema scutirii teraselor și restaurantelor de taxa specială locală pentru închirierea temporară a spațiului public.

În timp ce Cristian Niculae a cerut cadru legislativ pentru scutiri, Simionca a susținut că nu e nevoie, ajunge voința administrației locale și a consiliului local. După ce s-au invitat reciproc unul pe altul pentru a se edifica, Simionca rupe ritmul și-i cere șefului de partid județean  a lui Niculae, să se pronunțe. Asta pentru că primarul PSD al Bucureștiului, Gabriel a Firea a propus și obținut aprobare din \consiliul General pentru scutirea temporară a genților economici.

Acum lui Radu Moldovan i se cere să arate cu degetul către cel care care are dreptate și cel care se înșeală: ”Președintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, trebuie să ne lămurească cine e mincinos și/sau incompetent dintre colegii săi de partid: Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, sau viceprimarul Bistriței, candidat din partea PSD la funcția de primar, Cristian Marius Niculae?” Și pentru a fi mai explicit deputatul PMP plusează? ”Mai precis:  Cristian Marius Niculae susține că nu există cadru legal în vederea scutirii restaurantelor și teraselor de vară de la plata taxei pentru pentru utilizarea temporară a locurilor publice
– Gabriela Firea a propus și s-a aprobat aceeași scutire de taxe pentru restaurantele și terasele de vară din București. Iată dovada:
http://www4.pmb.ro/…/sedin…/ordinea_de_zi/db/20200618_10.pdf
http://www4.pmb.ro/…/sedin…/ordinea_de_zi/db/20200618_11.pdf

” îl provoacă public Simionca pe președintele PSD BN, cărui îi mai adresează și o întrebare suplimentară: ”Bistrițeni vor să afle de ce în București se poate și la Bistrița nu e posibilă scutirea de taxe? Cine minte?”

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu