Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Alexandru Stânean numit pentru încă 4 ani CEO la Teraplast Grup. Noul mandat de director general începe din 2 iulie

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Directorul general al Grupului Teraplast, Alexandru Stânean își începe joi, 2 iulie cel de-al 3-lea mandat de director general al celui mai mare producător român de materiale de construcții, anunță un comunicat al companiei postat pe Bursa de Valori București (BVB).

CEO-ul Grupului a mai primit un mandat de  4 ani din partea Consiliul de Administrație al Teraplast  în cadrul unei ședinței desfășurate în 26 iunie 2020. Alexandru Stânean face parte din echipa Grupului TeraPlast de 13 ani, din anul 2007, timp în care  a ocupat poziții precum director general adjunct, director de operațiuni sau responsabil de dezvoltarea pe piețele externe.

Grupul TeraPlast s-a transformat profund în ultimii doi ani prin investițiile realizate cu ajutor de stat. Wetterbest a deschis o unitate nouă de producție, iar TeraGlass și TeraPlast și-au mărit capacitatea de producție și totodata si-au diversificat portofoliul de produse. Acum e vremea să culegem roadele investițiilor realizate până în prezent și să gândim proiecte noi de dezvoltare pentru a aduce valoare adăugată acționarilor și partenerilor noștri. Mulțumesc Consiliului de Administrație pentru încredere.” a transmis Alexandru Stânean, după votul din CA.

Comunicatul  de presă semnat de președintele CA al TeraPlast, Dorel Goia, subliniază că  sub mandatul lui Alexandru Stânean compania TeraPlast s-a remarcat prin creșterea afacerilor și a profitabilității: ”în contextul favorabil al pieței construcțiilor și al măsurilor de eficientizare operațională precum și prin includerea în indicele BET al Bursei de Valori București.”

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu