Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Lansarea Alianței roz a făcut o victimă: secretarul general al Pro România BN a demisionat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Secretarul general al filialei Bistrița-Năsăud Pro România, Filip Moisil a demisionat astăzi din partidul condus de Victor Ponta.

Decizia a fost luată la cald după lansarea, astăzi a candidaților Alianței pentru Bistrița-Năsăud, o coaliție electorală între PSD, Pro România si ALDE, eveniment despre care Filip Moisil a declarat pentru Bistrița Express că nu a fost informat.

El este nemulțumit nu doar ca a existat un asemenea eveniment de care el în calitate de secretar general nu a știut nimic, dar și de lista de candidați asumată de președintele Timoce în numele partidului.  Ex-secretar general al filialei Pro România a mai spus pentru Bistrița Express că nu e în regulă modul în care președintele județean a negociat cu PSD-u, fără informarea colegilor din conducere și că partidul are 31 de organizații în județ și candidați cu șanse, lăsând să se înțeleagă că cele mai multe din candidaturile din comunele primite la negocierea presedintelui cu PSD-ul sunt fără șanse de izbândă: ” după alegerile europarlamentare  am avut niste voturi în spate, eram o filiala în creștere, trebuia sa arătăm ce putem, să ne creem o identitate dar se pare ca nu e cazul ..mi-au spus unii, inclusiv din presă,  că vom deveni o anexă a PSD-ului, dar eu nu am vrut sa cred.  Totul s-a sters cu asta” a mai spus Filip Moisil.

Pentru Pro România Filip Moisil a renunțat la mandatul de consilier local municipal obținut în 2016 cu PNL-ul. La intrarea în Pro România și-a dat demisia de la liberali, renunțând și la mandat.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu