Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Jandarmi și polițiștii bistrițeni nu slăbesc controalele pe fondul numărului mare de cazuri

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pe fondul unei incidențe constant mari a numărului de cazuri noi de îmbolnăviri cu Covid 19 echipe de jandarmi și polițiști continuă controalele zilnice în Bistrița-Năsăud. În ultimele 24 de ore valoarea amenzilor aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție depășesc 7600 de lei. 

Potrivit Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud  jandarmii au verificat în ultimele 24 de ore respectarea măsurilor de protecție în mijloacele de transport în comun, la terase, în parcuri și în zonele de agrement, în total în 37 de locații. A fost verificat modul de respectare a măsurilor de protecție individuală în 37 de locații, fiind aplicate 11 sancțiuni, 4 amenzi  de 2.000 lei și avertismente scrise pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Polițiștii au verificat zonele aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun. ”La activităţile desfăşurate au participat 49 de polițiști, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcției de Sănătate Publică şi cei de la Protecția Consumatorului.

Totalul sancțiunilor aplicate de polițiști  depășesc 5.600 de lei. În Bistrița-Năsăud s-au înregistrat 10 noi cazuri de infecții cu Covid 19, numărul infecțiilor ajungând la 652 de îmbolnăviri. 158 sunt cazuri încă active.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu