Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Noul coronavirus a mai provocat trei decese în județ. Printre acestea o femeie de doar 46 de ani

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bilanțul negru al noului coronavirus a ajuns la 63 de victime în județ, cu alte trei decese, două duminică, 19 iulie și unul luni dimineață.

Printre cele trei decese puse pe seama Covid 19 se numără și cel al celei mai tinere victime ale noului coronavirus din județ: o femeie de doar 46 de ani.  Potrivit informațiilor transmise de autoritățile de sănătate publică pacienta s-a luptat 10 zile cu virusul în Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud unde a fost internată începând din 9 iulie.

Era în stare gravă când a fost internată, cu insuficiența respiratorie acută deja instalată ca urmare a infecției cu SARS Cov 2 și cu pneumonie. Organismul femeii, nu a rezistat însă și orice efort medical de a o salva a fost în zadar. Potrivit datelor medicale pacienta nu avea antecedente medicale, cunoscute cu excepția unei glicemii ridicate care indica un început de diabet dar și un anumit grad de obezitate, iar cazul ei se înscrie în cel al unei evoluții dramatice neașteptate,

O femeie de 70 de ani este o altă pacientă care a pierdut sâmbătă lupta cu acestă boală. A rezistat două săptămâni de la internarea din 7 iulie în Secția de Boli Infecțioase  unde a  fost internată cu insuficiență respiratorie acută, pneumonie atipică. Septuagenenarae avea în antecedente diabet zaharat de tip 2, obezitate și hipertensiune arterială Starea pacientei s-a agravat duminică când a fost transferată la Secția ATI, unde a murit însă în aceeași zi. a fost pacienta cu numărul 62.

Astăzi a pierdut lupta cu boala un al treilea pacient, un  octogenar internat în 7 iulie în Secția Boli Infecțioase. Și el avea diabet zaharat și în plus insuficiență renală cronică.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu