Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Doi profesori nu s-au putut abține și au cautat inspiratie din alte surse la examenul de titularizare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Doi profesori din Bistrita-Năsăud, concurenți la proba scrisă de astăzi pentru titularizarea în învățământ au fost eliminați din examen pentru tentativă de fraudă.

Este vorba de candidați pentru titularizare surprinși în plină tentativă de copiere în timpul examenului  din cadrul concursului de ocupare a posturilor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar. Pentru isprava lor cei doi nu vor primi post sau repartiție în viitorul an școlar, însă regulamentele nu prevăd nimic în cazul următorilor ani școlari.

În total în Bistrița-Năsăud s-au prezentat 461 de candidaţi (80,73%) din cei 571 candidaţi înscriși, din care 74 au fost din  promoţia de absolvenţi ai anului 2020, precizează un comunicat de presă al Inspectoratului Școlar Județean.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 4 august, la sediile inspectoratelor școlare și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestațiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor școlare județene sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00. Rezultatele finale se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site-ul menționat anterior, în data de 11 august.

”Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci). Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 12 – 14 august” precizează comunicatul de presă

Share.

About Author

Lasă un comentariu