Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

19 cazuri noi de COVID 19 au fost raportate sâmbătă în județ. Câte îmbolnăviri sunt la mia de locuitori

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Numărul oficial al celor care s-au infectat cu COVID 19  în județul Bistrița-Năsăud de la debutul pandemiei a ajuns la 876 de cazuri, dintre care 19 au fost raportate sâmbătă, ziua în care s-au raportat 1225 de cazuri noi la nivel național.

Numărul cazurilor active de la o zi la alta au scăzut față de ziua de vineri, de la 167 de cazuri la 162. sâmbătă. Județul e pe poziția a 9-a la capitolul incidenței cazurilor în totalul populației potrivit stirioficiale.ro si a ajuns la 3,06 la mia de locuitori.

Autoritățile județene fac zilnic controale în piețe, în magazine și în trafic, dar și în gări și autogări, pentru a verifica purtarea măștii și respectarea distanțării sociale.

Numai vineri polițiștii au aplicat 31 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 4400 de lei î dintre care 8 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală impuse iar
jandarmii au aplicat 11 sancțiuni, astfel: 5 amenzi în valoare de 1.900 de lei și 6 avertismente scrise, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu