Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cum ar arăta traseul centurii ocolitoare a Bistriței în viziunea unui candidat la Primărie. Dan Ciobănică s-a urcat într-un avion ca să-l arate

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dan Ciobănică, propunerea Verzilor pentru Primăria Bistriței a conturat un traseu-proiect  al centurii ocolitoare a Bistriței, aceea despre care spune care nu s-a făcut în 20 de ani, de când au început dezbaterile pe acest subiect.

Pentru a arăta că e un traseu viabil, Ciobănică s-a urcat într-un avion și-a filmat pe unde ar urma să treacă centura ocolitoare, adică: Crainimăt-Valea Măgherușului-Dealul Târgului-Slătinița-Unirea. A postat apoi filmarea pe pagina sa de facebook:

https://www.facebook.com/dan.dumitru.14019/videos/1239156373095129/

”De 20 de ani, se discuta de centura ocolitoare a Bistriței, iar oamenii desemnati de Noi sa ne conducă, orașul, nu au găsit soluții viabile. Această problemă spinoasă a centurii ocolitoare a municipiului Bistrița, eu m-am hotărât să o finalizez odată pentru totdeauna.Nu doresc să insist pe istoricul blocajelor de până acum și vreau să mă concentrez pe soluție, pe care eu o voi pune în aplicare. Varianta: Crainimăt-Valea Măgherușului-Dealul Târgului-Slătinița-Unirea, este o soluție viabilă și suficient de largă cu varinate de ocolire în zone în care ar putea fi probleme cu exproprierea.Această soluție oferă variante pentru traficul dinspre Cluj, Maramureș, Vatra Dornei și Târgu Mureș. Studiul de fundamentare și fezabilitate s-ar putea începe imediat.” a notat Dan Ciobănică în textul postării care însoțește filmarea.

 

 

 

 

 

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Adrian Florin Chereji în

    Dle Ciobănică, unde erați în august 2016 cănd s-a dezbătut în ședința Consiliului local al municipiului Bistrița proiectul de hotărâre privind acordul CL pentru traseul variantei ocolitoare a municipiului Bistrița?
    În acel proiect de HCL propuneam și varianta pe care acuma o “declarați găselnița” dvs.
    Iată un articol din Bistrița Expres pe această temă.
    https://www.bistritaexpress.ro/2019/08/14/bistrita-ar-fi-putut-avea-deja-documentatii-pentru-varianta-ocolitoare-acuzatii-de-demagogie-dupa-anuntul-triumfator-al-unui-lider-psd/

Lasă un comentariu