Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un ”lover-boy” de Bistrița și-a dus iubitele la produs pe centură. Cum l-au prins polițiștii

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Polițiștii de la Crimă Organizată au reținut marți  un individ de 36 de ani din Bistrița suspectat că ar fi exploatat sexual două tinere, între care o copilă de 13 ani și o fată de 20 de ani, pe care le-ar fi convins să se prostitueze pentru el.

Bărbatul a racolat fetele pe metoda ”lover boy” , explică polițiștii , adică le-a jurat iubire veșnică, după care a trecut la chestiuni pragmatice, că doar dragostea trece prin stomac, iar iubirea trebuie întreținută cu bani. Așa că le-a convins să se prostitueze, iar banii i-a luat el pentru ” cheltuielile gospodărești”. Pe copila de 13 ani pe care a dus-o  zilnic timp de 3 luni pe șoseaua de centură, polițistii spun ca proxenetul a cazat-o în tot acest timp la el acasă. Și cu tânăra de 20 de ani pe care tot in zona de centura a plasat-o, a procedat asemănător, mai puțin partea cu cazarea.

Polițistii sunt pe urmele individului încă de anul trecut, de când îl suspectează de trafic de minori. Atunci l-au prins cu canabis asupra lui, însă fără să poată dovedi activitatea de proxenetism. Cercetările polițiștilor și procurorilor DIICOT de la locuința lui l-au dat de gol și în privința activității de proxenet : ”Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Bistrița-Năsăud, au investigat activitatea infracțională a unui bărbat, de 36 de ani, din Bistrița, bănuit de trafic de minori.  Ieri dimineață, a fost efectuată percheziția la locuința acestuia și au fost audiate mai multe persoane.” precizează comunicatul de presă al IPJ BN.

Proxenetul urmează să fie dus astăzi în fața judecătorilor cu mandar de arestare preventivă: ”Față de bărbatul în cauză, procurorul D.I.I.C.O.T. a dispus măsura reținerii pentru 24 ore pentru săvârșirea infracțiunilor trafic de minori, proxenetism, act sexual cu un minor și  deținere de droguri de risc (în cursul anului trecut, polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Bistrița l-au depistat având cannabis asupra lui).

În acțiunea de ieri au fost angrenați și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Foto: carasanul

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu