Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Prefectul Stelian Dolha i-a cerut Guvernului să-l elibereze din funcție pentru a candida la Consiliului Județean.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prefectul Stelian Dolha a anunțat astăzi într-o conferință de presă că i-a cerut premierului României să-l elibereze din funcție pentru a putea candida în alegerile locale, ceea ce se va întâmpla probabil vineri în ședința de Guvern.

Dolha care a fost desemnat oficial candidat al PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud dar și candidat al Aliantei PNL-USR-PLUS a mărturisit glumind că premierul Orban i-a spus că e primul prefect care i-a făcut până acum o asemenea cerere, de revocare din funcție.

Este ultima conferinţă în calitate de prefect al judeţului Bistriţa-Năsăud,. Biroul Politic Naţional al PNL m-a desemnat ca propunere de candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. Putem să mai întind perioada până în data de 18 august, aşa cum foarte mulţi m-au sfătuit. Alegerile locale din 27 septembrie nu le voi organiza eu, voi fi candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Lucrurile trebuie separate de la bun început, aşa este corect”a explicat prefectul Dolha.

Dolha care și-a făcut și un bilanț al celor 8 luni de mandat a spus  că pleacă din  funcţia de prefect cu sentimentul că  instituţia „este aşezată pe un făgaş normal”, „oamenii ştiu foarte bine ce au de făcut” iar  „Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă nu mai este în situaţiile pe care le-a avut la începutul pandemiei, când lucrurile se schimbau de la o oră la alta. ”Era atâta nesiguranţă pentru că era o situaţie nouă cu care ne confruntam la nivel judeţean, naţional şi mondial. Eugen Curteanu, cel care probabil va prelua frâiele acestei instituţii, e decizia premierului de mâine, are experienţă, atât ca subprefect, a prins practic toată pandemia, şi ca ministru secretar de stat la Ministerul Dezvoltării”. 

Prefectul Stelian Dolha va fi prezent astăzi de la ora 18,30 în studioul BEX Tv. Emisiunea poate fi urmărită pe pagina de facebook Bistrita Express, dar și pe site. De asemenea emisiunea este si pe As-TV.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu