Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Prefectul Stelian Dolha a fost eliberat din funcție la cerere vineri seara. Guvernul nu a numit un alt prefect

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Guvernul l-a eliberat din funcție vineri seara în sedința Executivului pe prefectul de Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha și nu a numit un alt prefect.

Dolha care a fost validat în urmă cu două săptămâni de Biroul Permanent Național al PNL drept candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud la alegerile din septembrie a făcut cerere în urmă cu câteva zile pentru a fi eliberat din funcția de prefect, că să poată candida,

Stelian Dolha  a declarat în ultima sa conferință de presa ca prefect că ar fi putut amâna decizia de a pleca din funcție, însă că a dorit ca lucrurile să fie limpezi. El a spus  că subprefectul Eugen Curteanu va prelua prerogativele funcției și că este convins că acesta va face față oricăror provocări.

Guvernul nu a numit în această seară un alt  prefect în Bistrița-Năsăud, deși a făcut-o în alte cazuri de eliberări din funcție operate în ședința de vineri seara. Astfel în județele Vâlcea și Bacău  în locul prefecților care au fost demiși au fost numite alte persoane. În cazul județului Bistrița-Năsăud aceasta înseamnă că subprefectul Eugen Curteanu va prelua temporar prerogativele funcției de prefect.

Stelian Dolha este în acest moment candidatul PNL-USR-PLUS la funcția de președinte al Consiliul Județean Bistrița-Năsăud

Share.

About Author

Lasă un comentariu