Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Stelian Dolha după întâlnirea cu sătenii din Dumitrița: ”oamenii au fost păcăliți cu pliantele roșii și chiar au crezut că vor avea apa și canalizare până în 2020”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fostul prefect Stelian Dolha și-a intrat în rolul de candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean: i-a vizitat ieri pe locuitorii din Dumitrița alături de liberalul pe care PNL îl propune pentru funcția de primar, fostul viceprimar al comunei până în 2016, Petronel Vasile Nica.

Dolha a făcut în inventar al celor mai mari nemulțumiri din comuna Dumitrița, după lipsa aducțiunii de gaz, care este generală pentru majoritatae locuitorilor din zona rurală a județului:  ”La Dumitrița locuitorii cu care m-am întâlnit alături de Petronel Vasile Nica, primarul pe care îl propune PNL s-au plâns de lipsa unui dispensar decent, de necazurile nerezolvate cu canalizarea, de problema apei în două dintre sate, iar lista nemulțumirilor e lungă.
Dispensarul în care consultă un medic, o dată sau de două ori pe săptămână, în condiții precare, împarte aceeași clădire cu poliția, iar soluția de provizorat dăinuie de la înființarea comunei, acum 18 ani”.

” O administrație eficientă caută soluții”

Problemele cu canalizarea dar și cu apa în două dintre satele comunei: Dumitrița și Ragla   sunt o sursă de nemulțumire permanentă în comună, a constat Stelian Dolha  ”Oamenii chiar au crezut atunci când li s-a spus acum 4 ani chiar de la vârful Consiliului Județean că problema lor se va rezolva până în 2020. Au crezut că ceea ce citesc în pliantele roșii primite în poartă se va și înfăptui. Acum aceleasi pliante înșiruie alte cifre despre marile realizări, cifre care însă nu prea le-au atins viețile celor din comuna Dumitrița” a scris fostul prefect ca o reacție la promisiunile făcute în 2016 de candidații PSD.

”O administrație eficientă caută soluții, o administrație dedicată oamenilor găsește cea mai bună cale de a servi interesul public pentru binele concetățenilor și nicidecum pentru interese personale sau de grup” le-a transmis Stelian Dolha, candidatul PNL-USR PLUS pentru președinția Consiliului Județean, celor din Dumitrița.

Share.

About Author

Lasă un comentariu