Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Florin Călinescu, președintele verzilor, la lansarea lui Dan Ciobănică: ”verzii au generat în toată Europa un val de neoprit”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Actorul Florin Călinescu , președintele național al Partidului Verde l-a lansat astăzi la Bistrița pe Dan Dumitru Ciobănică, antreprenorul care candidează din partea Verzilor la Primăria Bistrița.

Călinescu a vorbit într-un discurs colorat despre alternanta la putere a partidelor mari de care s-au plictisit românii dar și despre curentul de creștere a miscarii verzi ca partid în întreaga Europă, și că vrând nevrând și România se va alinia la această tendință: ”După 30 de ani de hoție, pe ici pe colo au mai făcut câte ceva pentru că s-au mai schimbat legile, Codul Penal, apartenența la UE este puțin mai sensibilă dar sunt lucruri dezlânate. Partidele care se alterneaza la putere vin negând ce au facut ceilalti, incep un alt program si tot asa  apar alte probleme…

Oamenii, preocupați de problemele cotidiene, bistrițenii, bunăoară spun: Asta este, nu mai e nimic de făcut. Ba da, mai este ceva de făcut. Am ales acest partid pentru că în toată Europa a început un val care nu mai poate fi oprit: The Greens, Verzii. Avem peste 70 de europarlamentari la Bruxelles, acum e o doamna din Germania eurocomisar,  lucrurile încep să se miște. Nu se mai poate face nimic în Europa fără să te gândești la calitatea solului, aerului, apei. Miile de miliarde care sunt acum împărțite pentru stoparae efectelor pandemiei : la toti banii care sunt pentru a ajuta la nr 1 scrie ceva foarte important: subordonarea tuturor Guvernelor noii realitati verzi..Partidul Verde nu e o miscare , e un partid, e la putere în alte țări, si noi va trebui să recuperăm” a mai spus Călinescu.

Înainte de a-i da cuvantul candidatului Dan Dumitru Ciobănică, Călinescu a adaugat: Sper să vă convingă Ciobănică și dacă vă convinge, votați-l. Dacă nu vă convinge, nu-l votați și cu asta basta, simplu, votați-i pe cei care vă promit în continuare că va fi bine, deși știți ce înseamnă asta”.

”Bistrița Altfel” programul lui Ciobănică 

”Sunt antreprenor, n-am facut politica niciodată și vreau sa fac schimbarea. Toate proiectele dpentru Bistrita  sunt concepute cu antreprenori, cetățeni ai Bistritei., colegi”  a explicat Ciobanică, care a dat și detalii despre elementele programului său: șoseaua de centură pe un amplasament  identificat, refațadarea Centrului Istoric, Bistrita-oras al sportului : ”Avem nevoie de o centură și am arătat parcursul acesteia dintr-un avion.

Avem nevoie de sport, vad Bistrita ca oras al sportuui si aici ma refer la  toate bazele sportive si ma refer la fosta Centrala a Bistriței, care poate fi transformată într- mare bază sportivă , vorbesc de Stadionul are nu apartinea cum Bistritei. .. ma refer la pădurea Codrisor care poate sa fie pădure parc.. Vreau ca centrul pietonal să fie un centru pietonal cu refăcut , cu refațadizarea clădirilor, nu ca in Titulescu, cu fațade care se prăbușesc.. Daca doriti schimbarea, alegeți schimbarea”, a mai spus Ciobănică.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu