Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Dramă pe șosea din cauza oboselii la volan: un bărbat de 45 de ani a murit iar fiica de 17 ani grav rănită

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vacanța unei familii cu trei copii din Baia Mare s-a sfârșit teribil, sîmbătă la 3 dimineața pe o șosea din Bistrița-Năsăud, în localitatea Uriu.

Un șofer de 45 de ani, din Baia Mare care călătorea alături de întreaga familie: soția și cei trei copii a pierdut controlul volanului în timp ce conducea un autoturism pe direcția Bistrița-Cluj, cel mai probabil din cauza oboselii, susțin polițiștii.

Mașina care a scăpat de sub control a acroșat un parapet metalic de pe marginea drumului, după care a fost proiectat pe contrasens, unde s-a izbit de  un camion care tracta o semiremorcă, condus de un clujean de 27 de ani. Imediat după groaznica coliziune în ajutorul victimelor au sărit ceilalți șoferi și localnicii. Ei le-au scos din resturile mașinii  pe cele trei fete ale familiei: o micuță de 3 ani și două copile de 14 și 17 ani  și pe mama acestora. Pe tată, un bărbat de 45 de ani, aflat în stop cardiorespirator nu l-au putut scoate ți a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare.

”Conducătorul auto a fost extras de pompierii beclenari și au fost începute manevrele de resuscitare, dar din păcate organismul bărbatului nu a răspuns, fiindu-i declarat decesul la locul accidentului.” a anunțat ISU Bistrița-Năsăud. Într-o situație critică se află și adolescenta de 17 ani, a cărei stare s-a agravat în timpul transportului la UPU Bistrița și care a avut nevoie de intubare pe parcursul drumului. Tot la UPU Smurd Bistrita a fost transportată și copila de 14 ani, în timp ce mama și fetița de 3 ani au fost transportate la UPU Dej.

”Conducătorul auto de 27 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Pe parcursul intervenției, pentru aproximativ o oră, DN 17 a fost blocat, iar ulterior, pentru încă o oră, polițiștii au dirijat circulația alternativ, pe o bandă” anunță polițiștii

Share.

About Author

Lasă un comentariu