Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cristian Niculae și-a înregistrat candidatura la Biroul electoral. Ce surprize are lista Alianței cu PSD cap de afis de la municipiu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Viceprimarul Cristian Niculae și-a înregistrat în această dimineața candidatura  la Biroul Electoral Municipal, din partea PSD, alături de o echipă de 8 candidați pentru Consiliul Local, care a depus în întreaga listă în numele Alianței PSD-Prp România_ALDE

Spre deosebire de desfășurarea de forțe de duminică de la județ candidatul PSD la Primăria Bistrița s-a mulțumit cu o postare pe facebook si a anunțat că va face conferință de presă cu prezentarea candidaților la Consiliul Local în cursul zilei de marți. Deși n-a dat publicității lista,  am aflat că din lista alianței de stânga, numită ”pentru Bistrița” primele două poziții sunt rezervate PSD: pentru Cristian Niculae, respectiv notarul Alexandru Bria, consilier local cu cel puțin 2 mandate în spate. De pe poziția a 3-a urmează aliații: Grigore Timoce, președintele județean Pro România ar fi al treilea candidat de pe listă, urmat de un candidat ALDE și de unul de la UDMR.

Potrivit surselor Bistrița Express Timoce nu s-a dus pe lista județeană, alături de ceilalți președinți de partide din alianță, cel de la ALDE și UDMR pentru a putea rămâne președintele Consiliului de Administrație al Aquabis, societate aflată în subordinea directă a Consiliului Județean. Pe poziția a 6-a pe lista lui Cristian Niculae apare o surpriză, foarte tânăra avocată Lucia Augusta  Săsărman, fiica fostei liberale Monicăi Săsărman, cea care a fost consilier judetean PNL vreo trei mandate.

Share.

About Author

Un comentariu

 1. Corect ar fi să faceti Bilantul echipei PSD dupa cei 4 ani de mandat in Consiliul local al Bistritei, cu atât mai mult cu cât multi dintre candidații pentru Consiliul Local sunt cei care îsi încheie acum mandatul. Ar fi de bun simt ca bilantul să fie corelat cu programul pe care PSD-istii bistriteni l-au lansat in campania electorala din 2016.
  Iata principalele prioritati cu care PSD-istii bistriteni au candidat în anul 2016, publicate in presa la momentul respectiv:
  1. Cristian Marius Niculae – Creăm Linia Verde de transport public – traversăm Bistriţa dintr-un capăt în altul, de la Viişoara la Unirea, cu mijloace de transport în comun cu motor electric, hibrid sau cu normă de poluare redusă. Rezolvăm, cu un singur proiect, reabilitarea si modernizarea infrastructurii rutiere, reţelele de utilităţi, problema aglomeraţiei în trafic şi a locurilor de parcare în zona centrală.
  2. Camelia Tabără – Finalizăm lucrările la Biserica Evanghelică (interiorul) şi modernizăm Piaţa Centrală. Investiţiile de până acum cu siguranţă atrag privirea oricui!
  3. George Avram – Ne asumăm o medie de 10 străzi modernizate, reabilitate, cu asfalt pe ele, în fiecare an. Am dovedit că facem ceea ce spunem: am asfaltat 30 de drumuri de pământ şi am reabilitat 17 străzi!
  4. Dumitru Alexandru Bria – Realizăm etajarea şi modernizarea Pieţei Decebal. Proiectarea e deja începută!
  5. Constantin Rus – Investim în educaţia copiilor noştri! În ultimii 4 ani am investit 15 milioane de lei în infrastructura şcolară. Continuăm! Finalizăm lucrările la Colegiul Naţional Liviu Rebreanu, inclusiv reabilitarea clădirii vechi, şi avem încă 14 proiecte în pregătire pentru solicitare de finanţări nerambursabile.
  6. Andrei Ioan Kozuk – Facem un Aquaparc unic în România în Wonderland, cu bazine de înot exterioare şi interioare, piscine pentru copii, saună, terenuri de sport, piste pentru biciclete etc. În acest an punem în funcţiune deja pârtia de schi realizată acolo! Dovedim că facem ceea ce spunem!
  7. Bogdan Vasile Miholca – Construim 23 km de piste de biciclete în oraş şi 25 km de piste de agrement. Vom pedala între oraş şi cartiere!
  8. George Sabău – Facem locuinţe protejate pentru persoane vârstnice, în Sigmir, pentru 96 de beneficiari direcţi. Pentru că ne pasă de felul în care ne trăiesc bătrânii din acest oraş!
  9. Maria Mărioara Miheştian – Reabilităm termic 1000 de apartamente/an. Facturile pentru căldură au scăzut deja simţitor pentru 2.226 de familii din blocurile vechi!
  10. Cristina Georgia Flueraş – Facem Bistriţa oraş turistic! Atragem bani pentru punerea în valoare a întreg centrului istoric (reabilităm şi celelalte pasaje şi clădiri importante). Ce am făcut până acum cu bani europeni se vede!
  11. Cristian Codărean – Construim Centrul Intermodal de Transport. Fluidizăm traficul, oferim siguranţă pasagerilor şi obţinem eficienţă economică în domeniul transportului public. Bistriţa se mişcă în acelaşi ritm cu Europa!
  UN EXEMPLU: Bogdan Miholca promitea in 2016: Construim 23 km de piste de biciclete în oraş şi 25 km de piste de agrement. Vom pedala între oraş şi cartiere! Realizat:0.
  Acum omul candidează din nou si vine cu aceleasi promisiuni.

Lasă un comentariu