Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Maratonul depunerii candidaturilor continuă: PMP și-a înscris candidații din județ și municipiu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Partidul Mișcarea Populară a reușit să depună luni atât lista candidaților pentru Consiliul Local Bistrița, cât și cea pentru Consiliul Județean, cu semnăturile aferente, alături de candidatura pentru Primăria Bistrița prin președintele Ionuț Simionca, dar și cea pentru șefia Consiliului Județean, pentru care candidează Silvia Galben, anunțată abia ieri.

Ionuț Simionca este cel care a ținut discursul de după depunerea candidaturilor:  ” Suntem o echipă de oameni tineri, mobili, care au început cam în aceeași perioadă în politică. Cred ca suntem suficient de experimentați , avem bună credință si mergem cu inima deschisă înainte”, a anunțat deputatul Ionuț Simionca, candidatul la Primăria Bistrița al PMP.

Acesta a denunțat cele două alianțe, de stânga și de dreapta, grupate în jurul PSD, respectiv PNL, partide despre care spune că nu au avut curajul să candideze în alegeri sub numele lor. Simionca a mai vorbit și despre un candidat inedit, un tânăr din Bistrița, care a câștigat cu două proiecte pentru Bistrița, nominalizarea pe lista pentru Consiliul Local al PMP, pe poziția a 10-a. Ambele proiecte, ale tânărului reîntors la Bistrița după anii studenției din Cluj, între care unul pe tema punerii în valoare a Turnului Dogarilor va fi preluat în programul electoral al PMP

Mesajul meu e simplu a încheiat Simionca: ” Reusim sa schimbăm Bistrita”, a mai declarat liderul PMP.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu