Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cristian Niculae (PSD) discurs a la Radu Moldovan: ”eu nu candidez împotriva cuiva”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Viceprimarul Cristian Niculae a prezentat astăzi într-o conferinta de presă lista de candidati pentru Consiliul Local a Aliantei PSD-ALDE-Pro România si UDMR, listă depusă ieri.

Candidatul la Primărie este și capul listei de consilieri locali, fiind urmat e a doua poziție de notarul Alexandru Bria. Asa cum scriam ieri următoarele pozitii au fost cedate de PSD aliaților: numarul 3 pe lista e președintele ProRomânia, Grigore Timoce, urmat de Vasile Bugnar de la Alde. Ambii au in comun legaturile cu Aquabis: Bugnar e angajat acolo, Timoce e presedintele consiliului de administrație. Un fizioterapeut, membru UDMR este numărul 5 pe listă, a 6-a poziție fiind ocupată de un membru PSD, tânăra avocată, de 25 de ani, Augusta Săsărman, fiica unui politician cu state vechi la PNL: Monica Săsărman, care de dată recentă a devenit simpatizantă PSD. Pe lista lui Niculae la pozitia a 7-a figurează un alt consilier PSD cu state vechi: Andrei Koszuc, urmat de o surpriză, un tânăr chirurg, Radu Elisei , o pozitie care ar putea fi eligibila la limită. Alți doi consilieri în funcție ai PSD, Maria Mihastean și Bogdan Miholca sunt pe listă, însă nu au poziții eligibile.

Discursul lui Niculae, calat pe același tipar ca si cel al lui Radu Moldovan a reiterat că el nu candidează împotriva cuiva anume, ci pentru Bistrița și oamenii ei. Un nonsens, pentru că în calitate de continuator al primarului Ovidiu Crețu (PSD) Cristian Niculae nu are tehnic împotriva cui sa candideze.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. In 2016, acest Cristian Niculae (alias Wannabe) promitea transport public pe Linia Verde: ”Vrem Bistrița fără noxe și gaze de eșapament! Proiectul Linia Verde înseamnă exact acest lucru: traversăm Bistrița dintr-un capăt în altul, de la Viișoara la Unirea, cu mijloace de transport în comun cu motor electric, hibrid sau cu normă de poluare redusă. Rezolvăm, cu un singur proiect, reabilitarea si modernizarea infrastructurii rutiere, rețelele de utilități, problema aglomerației în trafic și a locurilor de parcare în zona centrală. Și facem loc în trafic bicicletelor! Proiectul va fi depus pentru finanțare din fonduri europene, având un studiu de oportunitate realizat în acest sens”. După 4 ani, realizări zero.
    Si ca Wannabe să nu mai spună că se compară Bistrita cu Clujul, de data asta am identificat un exemplu de oras mai mic, condus de un primar PSD. Este vorba de Turda, primul oraş din România cu transport integral nepoluant. Primăria Turda a accesat fonduri europene şi la sfârsitul anului trecut a achiziţionat 20 de autobuze electrice de culoare rosie (culoarea PSD), care au fost puse în circulatie de către operatorul Transport Urban Public Turda (TUP). Cele 20 de autobuze au costat 10 milioane de euro, ceea ce înseamnă că preţul unui singur vehicul ajunge la o jumătate de milion de euro. Ca dovadă că nu toti PSD-istii sunt răi. De aceea ,Wannabe ar trebui să-i facă o vizită colegului său de partid de la Turda ca să mai invete administratie fiindcă s-a tâmpit stând 4 ani in umbra lui Cretu.
    Vezi: https://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/primul-oras-romania-transport-integral-nepoluant-autoritatile-locale-pus-circulatie-20-autobuze-electrice-cumparate-bani-europeni-1_5df75c2b5163ec427112a7ff/index.html

Lasă un comentariu