Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Dan Dumitru Ciobănică a intrat optimist în cursa pentru Primărie: ”Vom reuși pentru Bistrița”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Candidatul Verzilor Dan Dumitru Ciobănică s-a înscris în această după amiază în cursa pentru Primăria Bistrița. Pe lângă înscrierea candidaturii lui Ciobănică, Partidul Verde a depus liste pentru Consiliul Local Bistrița și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, nu însă și pentru funcția de președinte al CJ.

Ciobănică a notat apoi pe facebook, în dreptul fotografiei din fața Biroului electoral municipal, un de a fost însoțit de președintele Marius Bălan : ” Am depus candidatura pentru Primăria Bistrița!
Am avut o precampanie dinamică, am adunat semnături pe bune și intru oficial în campania electorală optimist. 
Am convingerea că voi obține susținere în această perioadă pentru că oamenii din oraș realizează încet, încet că au de ales un om gospodar, nu politruci de meserie. Programul meu e foarte clar și viziunea mea e una de dezvoltare. Eu doar așa știu să fac altfel n-aș putea merge mai departe. În felul acesta o să avem bani pentru educație, sănătate, siguranță pe străzi, dar și pentru cultură și sport.

Vom reuși. Pentru Bistrița și pentru bistriteni!” a scris Dan Dumitru Ciobănică după depunerea candidaturii și listei de semnături.

La Consiliul Local Bistrița primul pe lista Partidului Verzilor este Dan Dumitru Ciobănică, urmat de Marius Bălan și Precup Dan, respectiv Radu Vulpe si lista continuă până la completare.  La Consiliul Județean însă deschide lista Marius Bălan, urmat de Dan  Ciobănică a doua poziție, Precup Dan, Vulpe Radu și pe a -a pozițe Alexandru Slăvoaca, administratorul unei pensiuni dinRodna.

Share.

About Author

Lasă un comentariu