Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ioan Turc candidatul Alianței de dreapta la Primărie: ”noi nu ne luptăm cu un partid, ci cu o grupare de interese” VIDEO

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Candidatul Alianței de dreapta PNL-USR- PLUS la Primăria Bistrița, Ioan Turc a declarat astăzi după înscrierea candidaturii la Birou Electoral Municipal că lupta sa și a partenerilor nu este împotriva unui partid, în speță PSD-ul, ci a unei grupări de interese care a secatuit bugetele și a condamnat Bistrița, dar și județul la un decalaj de câțiva ani față de alte administrații:

Noi, forțele de dreapta, nu ne luptăm cu un partid, că asta ar fi simplu. PSD nu este un partid, ci o grupare de interese care secătuiește bugetele publice fără oprire. Pentru eșecul Bistriței în raport cu majoritatea covârșitoare a municipiilor din Ardeal este vinovat sistemul clientelar, neperformant și corupt patronat de Radu Moldovan și compania, care se pregătește să-și pună un administrator al afacerii publice în Bistrița în persoana lui Cristian Niculae, pentru continuitate” :

Turc a vorbit și despre aruncarea în luptă din aceeași zonă politică a altor pseudo-candidați pentru derutarea electoratului, însă că electoratul este suficient de matur ca să aprecieze ce e în spatele acestor încercări:  ”Ca să-și ridice șansele au aruncat în luptă, la fel ca și altădată, tot felul de pseudocandidați, așa, la derută. Vom împiedica acest plan, vom învinge împreună cu bistrițenii. Știu, simt și văd că oamenii cinstiți, muncitori și cu viziune sunt alături de noi. Forța dreaptă este aici! Alianța s-a format la cererea oamenilor, pentru a-i scăpa de PSD. În seara de 27 septembrie, cu ajutorul bunului Dumnezeu, vom reda orașul bistrițenilor”, a mai spus Ioan Turc, candidatul alianței PNL-USR-PLUS la Primăria Bistrița.

Deputatul USR, Cristina Iurișniți și președintele PLUS, Lorand Sas au vorbit despre susținere fermă a lui Turc și despre proiectele comune care vor urma: ”Suntem alături de candidatul unic al dreptei, pe care îl susținem cu fermitate în aceste alegeri importante. Vom avea politici publice cu cetățeni, pentru cetățeni. Bistrița nu trebuie să mai fie feuda nimănui. Bistrița are nevoie de o schimbare”  a spus Cristina Iurișniți, care s-a referit pe lag si la proiecte în privința școlilor, în timp ce Lorand Sas, liderul PLUS a vorbit despre două lupte pe care alianța va trebui sa le ducă:  ”Suntem în alianță pentru a da un primar Bistriței. Până în 27 septembrie va fi un război, după 27 septembrie vom începe o altă bătălie, cea pentru proiectele noastre comune, care se pot realiza numai prin reformă în administrație. Pun legământ că vom face orice este posibil pentru a eradica corupția”.

Stelian Dolha, cu care Ioan Turc candidează în tandem Presedinte de CJ -Primar al Municipiului a vorbit despre nevoia de a scoate județul și municipiul din zodia PSD: ”De 12 ani și câteva luni primite bonus PSD conduce municipiul Bistrița și de 8 ani județul Bistrița-Năsăud despotic. De 12 ani și câteva luni se joacă cu nervii, cu banii și cu viitorul acestui oraș. Ei își închipuie că dacă iau o pensulă și șterg culoarea roșie și trei trandafiri lumea o să uite de moștenirea pe care au lăsat-o, o să uite de pârtie, de struți, de toți banii aruncați pe apa Sâmbetei, că o să uite că 12 ani și ceva au stat și ei la braț cu Dragnea, Dăncilă, Ponta, pe care i-au adus prin Bistrița, de fiecare dată în campanii electorale, să facă promisiuni mincinoase…. Marea curățenie începe, îi măturăm de la Primăria Bistrița și CJ, împreună cu partenerii noștri de la USR și PLUS scoatem acest județ din zodia PSD. Este legământul nostru!” a spus fostul prefect.

Share.

About Author

Lasă un comentariu