Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Copilărie dramatică: o adolescentă de 15 ani a oprit un echipaj de la rutieră pentru a cere ajutor împotriva propriului tată

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Trei fetițe agresate de ambii părinți au ajuns să primească ordin de protecție de la polițiști împotriva acestora și au ajuns în grija unor rude,  după ce fata cea mare a cerut ajutorul polițiștilor.

Episodul s-a petrecut marți seara, când pe o stradă din Bistrița o copilă de 15 ani a apelat la ajutorul unui echipaj de la Poliția Rutieră. Fata le-a spus polițiștilor că a fost  agresată de tatăl ei, ea și surori le mai mici și a implorat ajutorul.

Polițiștii rutieri au însoțit copila la locuința ei  și  ulterior au solicitat în sprijin un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Public,după ce au constatat că tatăl fetei un bărbat de 42 ani, din Viişoara și-ar fi agresat toate fetițele în vârstă de 3, 14 și 15 ani, în timp ce mama acestora se afla în locuință, în stare de ebrietate.

Pentru protejarea a trei fetițe, polițiștii Biroului de Ordine Publică Bistrița au emis ordine de protecție împotriva ambilor părinți, iar față de tată au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru violență în familie.Ieri,19 august, acesta a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar.” transmite IPJ Bistrița-Năsăud.

Cele trei fete se află în acest moment în grija unei rude: ”Pentru protejarea minorelor a fost solicitat sprijinul reprezentanților Serviciului de Protecție și Asistență Socială din cadrul primăriei Bistrița. Totodată, polițiștii au sesizat Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, în vederea luării măsurilor de protecție necesare protejării celor trei fete care în prezent se află în grija unei rude. Polițiștii Biroului de Ordine Publică monitorizează cazul și efectuează în continuare cercetări pentru violență în familie” a transmis IPJ.

 

 

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu