Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ionuț Simionca: ”locuitorii de pe strada Tărpiului sunt supărați că sunt mințiți de administrația Bistriței ” (PE)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Candidatul PMP la Primăria Bistrița, Ionuț Simionca i-a vizitat pe locuitorii celei mai lungi străzi neasfaltate din Bistrița, strada Tărpiului și a avut o discuție legată de nnemulțumirile acestora.

El a scris pe facebook că a avut întâlnirea la solicitarea acestora: ”La invitația cetățenilor, am avut aseară o întâlnire cu cei care locuiesc pe str. Tărpiului – cea mai circulată stradă neasfaltată din Bistrița. Dincolo de nemulțumirile legate de problemele de infrastructură din zonă (apă, canal, asfalt, iluminat public), oameni sunt supărați că administrația locală îi minte. Vor să afle adevărul despre proiectele pe care Primăria ar trebui să le implementeze pe acestă stradă. În plus, sunt îngrijorați că, în lipsa unei linii de transport în comun în zonă, copiii lor nu vor avea cum să ajungă la școală ” a scris candidatul PMP pe pagina sa de pe rețeaua de socializare.

Simionca a scris și ce anume și-a asumat în fața locuiitorilor de pe Tărpiului: ”M-am angajat în fața bistrițenilor de pe strada Tărpiului că voi pune la punct toate lucrurile încurcate de actuala conducere a Primăriei. Le-am prezentat soluțiile mele și le-am promis transparență, corectitudine și respectarea cuvântului dat. Supărarea oamenilor cu care am vorbit aseară arată extrem de clar că Bistrița are mare nevoie de o schimbare.”

 

 

Material de publicitate electorală realizat la comanda PMP, cod mandatar21200020

Share.

Lasă un comentariu