Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Măștile de la Guvern au sosit cu tirul, iar descărcarea lor a blocat o stradă timp de câteva ore

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un transport de apraope 1,9 milioane de măști achizitionate de Guvernul României pentru a fi distribuite persoanelor cu venituri mici a ajuns ieri la Direcția de Sănătate Publică iar în cursul zilei de astăzi urmează să fie repartizate primăriilor din județ.

Transportul a ajuns în cursul zilei de ieri cu tirul, și pentru a putea fi descărcat un volum atât de mare a fost blocată timp de mai multe ore strada Zimbrului. ” Am apelat la ajutorul polițiștilor pentru a putea descarca un tir si a fost nevoie ca circulația sa fie redirecționată, ne-au ajutat si cei de la ISU cu un utilaj pentru descarcare, iar colegii nostri de la DSP au descărcat masina” a explicat pentru Bistrița Express dr Anca Andrițoiu, directorul DSP Bistrița-Năsăud.

Firma care a câștigat achiziția măștilor în întreaga țară a transmis ieri un comunicat de presă în care anunță sosirea la Bistrița a celor 1,89 milioane de măști care vor fi distribuite cu titlu gratuit: ”Guvernul Orban a decis acordarea de către Ministerul Sănătăţii, prin Direcţiile de Sănătate Publică, autorităţilor locale, necesarul de măşti de protecţie pentru familiile și persoanele defavorizate de pe raza unităţilor administrativ-teritoriale. În acest sens s-a aprobat achizitionarea a 103 milioane măşti de protecţie pentru 2,3 milioane de persoane din categoriile defavorizate. Este o acțiune socială extrem de benefică în contextul pandemiei iar Naguma Medical Supply SRL, câștigătorul acestei proceduri, este onorată să servească interesele populației și să ajute Guvernul României și Ministerul Sănătății în lupta anti-Covid” a transmis reprzentantul firmei achizitoare.

Share.

About Author

Un comentariu

Lasă un comentariu