Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Doi bărbați din Bistrița-Năsăud sunt ultimele victime din județ ale îmbolnăvirii cu Covid 19. Unul dintre ei ceruse externarea

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bărbat de 62 de ani din Bistrița infectat cu Covid 19 a plecat pe proprie răspundere din Spitalul de Boli Infecțioase după 17 zile de internare. Acasă i s-a făcut rău după două zile, iar familia a chemat Ambulanța în 29  august.

A murit în aceeași zi la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență din cauza insuficienței respiratorii acute pe fondul pneumoniei bilaterale Covid 19 dar și a unei stări septice instalată inclusiv după ce un ulcer varicos la una dintre gambe i s-a suprainfectat, precizează autoritățile medicale.

O zi mai târziu, în 30 august, tot la ATI  a decedat un bărbat de 58 de ani, internat si el în Spitalul de Boli infecțioase din 19 august cu pneumonie Covid 19. Starea acestuia s-a înrăutățit sever în 23 august, când a fost transferat la Terapie Intensivă, unde a murit o săptămână mai târziu. Bărbatul nu avea în antecedente probleme cronice de sănătate, precizează un comunicat al Instituției Prefectului. Pe lista neagră a deceselor Covid  19 sunt cazurile 84 și 85.

Astăzi în județ au mai fost depistate 7 cazuri noi de infectare cu Covid 19 , iar alte 2 retestari ale unor persoane infectate au ieșit pozitive. Printre cei nou infectați se numără un asistent medical și o infirmieră de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, dar și o persoană dializată.

Share.

About Author

Lasă un comentariu