Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Declaratia pe proprie răspundere a părinților va fi eliminată, anunță ministrul Anisie

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministerul Sănătății va renunța cel mai probabil la declarația pe proprie răspundere pe care părinții ar fi trebuit să o completeze pentru copiii lor, cea care a stârnit multe controverseîn spațiul public

Anunțul a fost făcut de Monica Anisie, care a declarat că i-a cerut ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, să elimine declarația pe proprie răspundere din partea părinților, și acesta a fost de acord, potrivit Mediafax. „I-am solicitat domnului ministru Tătaru să fie eliminată acea declarație pe propria răspundere din partea părintelui și acesta a fost de acord. Normele pentru începerea școlii le publicăm marți, nu vor mai cuprinde declarația pe propria răspundere”, a spus Monica Anisie.

Potrivit normelor de începere a noului an școlar părinții ar fi trebui să completeze declarația din 14 septembrie, odată cu începerea noului an școlar. Ordinul comun al ministerului Educației și Sănătății care stabilește regulile privind reînceperea noului an școlar, nu e încă gata. Premierul Ludovic Orban  le-a transmis celor doi ministri într-o sedință de Guvern că se așteaptă ca ordinul să fie publicat marți, astfel încât să înceapă pregătirile pentru desfășurarea orelor în siguranță.

Share.

About Author

Lasă un comentariu