Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Primarul Bistriței, Ovidiu Crețu a fost infectat cu Covid 19. Informația a fost confirmată de Spitalul Județean

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Primarul Bistriței, Ovidiu Crețu este infectat cu Covid 19 și s-a internat deja în Spitalul Județean de Urgență, în secția de boli infecțioase.

Informația a fost confirmată pentru Bistrița Express de managerul Spitalului Județean de Urgență, Gabriel Lazany. ” domnul primar Crețu  a fost testat și a ieșit pozitiv, din câte am înțeles nu are simptome. Este internat deja în secția de boli infecțioase. a mai spus Lazany .

Potrivit unor surse din Primăria Bistrița primarul Crețu a acuzat o stare febrilă în ultimele zile,  pe care inițial a pus-o pe seama căldurii excesive de afară. El a verificat în ultimul timp stadiul de pregatire a scolilor pentru începerea anului școlar si a fost prezent pe teren în cea mai mare parte a ultimelor zile.   Contactată de Bistrița Express, directorul DSP Anca Andrițoiu a confirmat informația că primarul Crețu are Covid 19. Despre riscul de a-i fi infectat pe cei care a intrat în contact, directorul DSP crede ca este destul de mic: ” domnul primar a fost foarte grijuliu, purta tot timpul mască și evita gesturile de contact fizic. Și în biroul său protectia era foarte strictă”.

Ovidiu Crețu, 67 de ani  este pe punctul să-și încheie mandatul de primar al Bistriței, după ce a ocupat această funcție mai bine de 12 ani. El nu mai candidează la alegerile din 28 septembrie.

Share.

About Author

Lasă un comentariu