Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Viceprimarul Muthi a preluat atribuțiile de interimar după internarea primarului. Mai mulți angajați cu funcții și secretarul trimiși în izolare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ancheta epidemiologică făcută în Primăria Bistrița marți,  după confirmarea îmbolnăvirii cu Covid 19 a primarului Ovidiu Crețu a avut drept prim rezultat trimiterea în izolare la domiciliu a secretarului Consiliului Local, Floare Gaftone, a mai multor directori și funcționari care ar fi avut contact o perioada mai îndelungată cu edilul.

Directorul DSP, Anca Andrițoiu a  explicat pentru BistrițaExpress că este vorba despre mai mulți directori cu care primarul a lucrat la ultima rectificare bugetară dar și personal alături de care a participat la o ședință mai îndelungată. Este vorba de Nicolae Scurtu, directorul Direcției Economice, de Lili Coceșiu, directoarea de la Integrare Europeană și alti angajați alături de care a inspectat școlile,în total 7 persoane din Primăria Bistrița. Alături de cei 7 în izolare la domiciliu pentru 14 zile au mai fost trimiși și soția acestuia, medicul Carmen Crețu și mama acestuia. Ambele au fost testate și așteaptă rezultatul. În măsura în care DSP în urma analizei epidemiologice va ajunge la concluzia ca mai sunt și alți angajați din Primărie printre cei care intra in categoria contacte directe, ar putea izola și alte persoane.

Viceprimarul Nicolae e negativ, Muthi a rămas la butoane

Viceprimarul Gelu Muthi a preluat prerogativele funcției de primar, celălalt viceprimar, Cristian Niculae fiind ocupat cu campania electorală. Niculae s-a testat deja și a primit și rezultatul, pe care l-a postat pe facebook: e negativ. Viceprimarul de la ALDE,, Gelu Muthi urmează și el să fie testat , deși potrivit DSP nu e considerat contact direct.

Doctorița Anca Andrițoiu spune că a vorbit la telefon cu primarul aflat în spital și că acesta se simte bine și că nu are simptome.

Share.

About Author

Lasă un comentariu