Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

OPINIE : PSD, pardon Alianța oamenilor de bine din BN ne invită să votăm ”tandemul prieteniei”. Ce ziceți, cumpărați la ofertă?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Să recapitulam pe marginea conferinței de presă matinale a PSD BN sau pardon, a Alianței oamenilor de Bine, ăia care construiesc si ne roagă sa-i votăm. (Oricum erau doar PSD-isti, adică Radu Moldovan și Cristian Niculae, într-un alt sediu decat al PSD, cu mov si verde in loc de roșu, deci treaba cu alianța era doar un mic artificiu de rebranding, că tot au descoperit recent cuvântul.
În sinteză domnul Moldovan ne-a explicat joi dimineața că 8 ani municipiul și județul, ambele cârmuite de PSD, partid condus de muuulta vreme chiar de el, n-au putut să-si armonizeze strategiile de dezvoltare, dar acum, să vezi minune, ce-o să se întâmple dacă-i votăm. Ce tandem imbatabil o sa facă ei, că stiți cu Crețu nu s-a putut ( asta n-au spus-o, dar deh, plutea în aer gândul)
De ce tandemul Moldovan-Niculae e mai breaz decât tandemul vechi, Cretu -Moldovan, șeful județului  nu s-a obosit să ne explice. Cică ar fi prieteni de multă vreme și au altă energie comună. așa că o fi o relație ” hot” care o să încingă totul și o se recupereze decalajul uriaș de dezvoltare față de alte județe și municipii de prin Transilvania. Asta daca tot a caracterizat relația dintre municipiu și județ de până acum drept ”călduța” (???).
Păi ne scuzati domnul Moldovan dar pe Cretu, cel cu care ați avut relația ”călduță”, cine ni l-a servit acum 12 ani? Nu cumva chiar dvs. acum 12 ani, cand erati tot presedinte? Sau ulterior acum 8 ani sau 4 ani? După 12 ani ne vindeti gogosi ca nu v-ati inteles să mergeti pe același drum cu dezvoltarea municipiului cu judetul și vreti sa ne mai irosiți înca 4 ani din viață, sau 8 ca să aflam cum ar fi si în noua formula? Ne-ati rugat sa vă votăm? Să râd sau sa plâng ? Mie sincer mi-au ajuns deceniile de împliniri mărețe, dar restul n-au decât. Poate vă cred și de data asta, cine știe?
PS: acum 4 ani mă gândeam că în 2020 când se va schimba conducerea orașului fiica mea va avea 20 de ani și mi s-a părut o eternitate. Acum nici nu mă mai gândesc.
Share.

About Author

Un comentariu

  1. Cei doi, Cristian Niculae (Wannabe) si Radu Moldovan (Chelnerul), care fac parte din aceeasi gască politică numită PSD, nu au proprietatea termenilor atunci când vorbesc de parteneriat. Prin definitie, prin parteneriat se întelege un sistem de asociere între participanti din entităti diferite la o activitate comună sub aspect politic,social sau economic.
    Inainte de a cere votul bistritenilor si a veni cu tot felul de parteneriate aiurite si promisiuni electorale, ar fi un gest de bun simt elementar ca atât Wannabe cât si chelnerul Răducu să prezinte un bilant al (ne)realizărilor, cel putin din ultimele 2 cicluri electorale comparativ cu promisiunile făcute în 2012 si 2016 când atât primăria Bistrita cât si Consiliul Judetean au fost conduse de PSD.

Lasă un comentariu