Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ioan Turc: cum va arăta oaza de verdeață din fața Blocului lamă și cum va combina elemente de modernitate.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Candidatul Alianței liberale PNL-USR-PLUS, Ioan Turc a continuat duminică seria întâlnirilor cu locuitorii Bistriței în parcul din fața blocului Lamă.

”M-am întâlnit din nou cu oamenii din piețe, dar și din zona Andrei Mureșanu – Lama, cărora le-am răspuns la o mulțime de întrebări. Interlocutorii mei au dorit să știe care sunt punctele mari din programul meu electoral, dar și modul în care voi rezolva o serie de probleme punctuale” a explicat Ioan Turc ulterior într-o postare pe facebook.

El a detaliat și ce a vorbit cu cei cu care s-a întâlnit : ”Am reiterat angajamentul de a construi o piață agroalimentară modernă, închisă, cu temperatură controlată și spații frigorifice. Le-am mai vorbit oamenilor despre înverzirea teraselor blocurilor și amplasarea de panouri solare și fotovoltaice, cu toate avantajele care vin din realizarea acestui proiect” a mai spus Turc.

Discuția s-a concentrat și asupra parcurilor, așa că Ioan Turc le-a explicat bistrițenilor cu care s-a întâlnit cum vede transformarea zonei din proximitatea lor: ”De asemenea, le-am reamintit planul meu de a amenaja un parc la standarde europene în fața blocului Lama, dar și foarte multe mici oaze de verdeață în întreg orașul, combinate cu elemente de modernitate: prize USB și de încărcare a trotinetelor și bicicletelor electrice, Wi-Fi, becuri LED etc., cum există deja în majoritatea orașelor din Ardeal.

 

 

 

Material realizat la Comanda PNL . Cod mandatar financiar 21200012

Share.

Un comentariu

  1. Balan Marius -Horea- VERZII de Bistrita-Nasaud în

    Si cel mai important este sa nu mai dati benzina la trepadusii de la spatii verzi din primaria habarnista !Sa angajati cu adevarat un specialist silvicultor care sa supravegheze in caz de nevoie toaletarile, taierile si imediat replantarile .

Lasă un comentariu