Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ludovic Orban despre Dolha : ”E cel mai bun să conducă județul, ca prefect am avut în el un pilon de sprijin”. Turc castiga Primaria, prevede premierul

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Premierul României, Ludovic Orban a avut numai cuvinte de apreciere la adresa celor doi candidați liberali pentru conducerea CJ și a primăriei Bistrița, Stelian Dolha, respectiv Ioan Turc în conferința de presă susținută duminică la Bistrița .

Despre fostul prefect Orban a spus că este cel mai bun candidat pe care-l putea da partidul și că a fost un adevarat pilon pentru executiv în vremea pandemiei, unul implicat zi și noapte:

”Vă spun că Stelian Dolha este cel mai bun candidat la președinția Consiliului Județean, nu numai pentru că reprezintă PNL, ci pentru că el cunoaște județul, cred că cel mai bine, în toate amănuntele fiecarei parti În plus, este un om cu experiență administrativă și politică importantă, iar ca prefect chiar am avut un pilon de sprijin în perioada pandemiei, am avut un prefect care cu adevărat a fost implicat de dimineața până noaptea în rezolvarea problemelor apărute în perioada pandemiei Si din punctul meu de vedere, domnul Stelian Dolha este cea mai bună soluție pentru Bistrița-Năsăud.”. Despre Ioan Turc premierul a spus ”Iar despre domnul Turc nu cred ca trebuie sa va spun mai spun, o știe oricine, e viitorul primar.” .

Ce replica spumoasa a dat premierul la acuzele PSD cu mastile electorale

Unui ziarist care l-a întrebat ce pozitie are vis-a vis de plangerea penală pe care PSD i-ar face-o lui Dolha pentru impartirea unor măsti in timpul campaniei electorale, Ludovic Orban a insistat sa primeasca răspuns la intrebarea ”Cine face plangerea. Din partea cui sunt acuzele?” În momentul n care ziaristul a răspuns ”PSD” , Orban a replicat: ” atât ii duce mintea pe cei din PSD”  si a continuat explicand că el le-a cerut candidatilor să ofere măsti alegatorilor cand interactioneaza cu ei, pentru a reduce riscul: ” Deci eu am solicitat fiecărui candidat al Partidului Național Liberal să achiziționeze măști astfel încât în interacțiunea cu alegătorii să aibă posibilitatea să pună la dispoziția unor oameni care nu au măști, pentru protejare, pentru a reduce riscul de răspândire a virusului. Faptul că  a distribuit Stelian Dolha niște măști e mai degrabă un lucru pozitiv decât un lucru negativ. Dacă PSD face plângere penală pentru că un reprezentant de-al nostru, Stelian Dolha, și-a permis să dea niște măști, atunci atâta îi duce mintea, dar îi sfătuiesc să respecte regulile pentru că la un moment dat Poliția o să constate că PSD încalcă pe scară largă regulile și până la urmă tot o să îi amendeze” a fost replica spumoasa a premierului

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu