Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Biroul Electoral Central i-a dat BEJ-ului de la Bistrița cu hotărârea împotriva lui Dolha peste cap: n-avea competență de soluționare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Biroul Electoral Central i-a dat astăzi câștig de cauză lui Stelian Dolha, candidatul PNL-USR-PLUS  la contestația pe care a depus-o împotriva hotărârii Biroului Electoral Județean BN care a decis că ar fi încalcat legea după ce PSD a sesizat că ar fi distribuit măsti medicinale  cu ambalaje etichetate electoral într-o acțiune la Prundu Bârgăului.

Stelian Dolha a contestat decizia BEJ-ului invocând mai multe motive, printre care inexistența dovezilor care sa probeze ca ar fi impărtit, personal  măști, dar și lipsa de competență a Biroului Electoral Județean, într-un eveniment presupus a se fi întâmplat pe raza unui birou electoral local, precum și probleme cu dovedirea calității de reprezentant legal al PSD BN al primarului din Lechința, Romeo Florian, secretar general al filialei. Biroul Electoral Central a decis doar pe argumentele de formă și nu de fond că hotărârea BEJ nu este legală. În plus judecatorii de la Biroul electoral Centrală apreciază și că BEJ a judecat încadrand eronat decizia. Așa că  a recomandat  analiza plangerii PSD la BEL (Biroul Electoral Local) Prundu Bârgăului.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu