Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ioan Turc: ”Doar cu modele de bune practici ieșim din fundatura în care ne-a băgat PSD-ul”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Ioan Turc, candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Bistrița a stat de vorbă cu bistrițenii întâlniți în parc pe teme dintre cele mai diverse: de la urbanismul haotic din oraș, până la nevoia unor bune practici, care să asigure reguli clare și să răspundă nevoilor de extindere a orașului.
O trecere prin Parcul municipal e ocazia perfectă de a mă întâlni cu bistrițeni din toate categoriile socio-profesionale, mereu în căutarea unor spații de relaxare ce se tot restrâng într-un oraș asaltat de construcții fără logică.
Conversația cu un cuplu de tineri a surprins cel mai bine dezamăgirile celor la început de drum. Dornici să își achiziționeze un teren pentru a-și ridica o casă, după luni întregi de căutări, au constatat că alegerea unui amplasament potrivit e aproape imposibilă, deoarece urbanismul Bistriței nu este structurat, ci haotic, cu edificii disonante arhitectural.” scrie Ioan Turc într-o postare pe facebook .
Turc vorbeste si despre diletantismul municipalității în cae ce privește dezvoltarea orașului: ”De 12 ani, abordarea municipalității în acest segment al dezvoltării citadine a fost de-a dreptul diletantă, fără a fi bazată pe viziunea unor profesioniști în domeniu. Celor cu care am discutat le-am prezentat proiectul meu de extindere a orașului în zona Cocoș, acolo unde Primăria va asigura toate utliitățile și va concesiona parcele pentru construirea de case, după un plan urbanistic în acord cu toate standardele europene.
Numai prin adoptarea unor modele de bune practici care și-au dovedit viabilitatea în mari orașe din Ardeal putem și noi să ieșim rapid din fundătura administrativă în care PSD ne-a adus pe toți” a concluzionat Turc

Articol electoral comandat de Partidul Național Liberal – Filiala Bistrița-Năsăud, 

CUI mandatar financiar: 21200012)

Share.

About Author

Lasă un comentariu