Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ce proiecte are Dan Dumitru Ciobănică pentru dezvoltarea turistică a Bistriței (PE)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dan Dumitru Ciobănică, candidatul Partidului Verde la Primăria Bistrița, este convins că turismul poate fi un motor de dezvoltare pentru municipiu.

Turismul poate fi un real motor de dezvoltare în Bistrița și Bistrița-Năsăud. E nevoie de o abordare comună între municipiu și județ. Orașul are istorie, are edificii și clădiri de sute de ani, județul este unul verde din toate punctele de vedere și merită conservate locuri, chiar localități.” spune într-o postare pe Facebook Dan Dumitru Ciobănică.

În calitate de antreprenor în industria HORECA, Ciobănică spune că autoritățile locale nu au înțeles că turismul înseamnă mult mai mult decât un loc de cazare: „În aceste vremuri, oamenii caută locuri retrase, în natură, orașe cochete unde să petreacă câteva zile. Noi trebuie să ne adaptăm rapid și să răspundem pieței, cererilor și așteptărilor celor care vor să vină în Bistrița și în județul nostru.  Ca antreprenor eu fac parte din acest angrenaj, deși autoritățile nu m-au întrebat niciodată nimic, deși turism nu înseamnă un loc de cazare, ci mult mai mult, iar restaurantele și tot ce înseamnă artă culinară, mâncare tradițională sau specifică, e parte a acestui domeniu, la fel de important ca și spațiu în care ajung turiștii.

Am în vedere o nouă abordare și multă promovare inteligentă pentru aceste locuri la care ținem atât de mult !

#Bistrițaverde”

Material electoral realizat la comanda Partidului Verde, filiala Bistrița-Năsăud, cod mandatar 21200091)

Share.

Lasă un comentariu