Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Rodica Dobraniș la BEX TV: ”oamenii nu mai au răbdare, au fost mințiți și nu mai au încredere. Eu le spun să se uite la ce a făcut omul din fața lor în viața lui” VIDEO

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Candidata POL Bistrița-Năsăud,  Rodica Dobraniș a vorbit vineri seara la BEX TV despre reacțiile oamenilor cu care s-a întâlnit: ” oamenii au așteptări mari de la noi, au fost foarte mult mințiți până acum și unii nu mai au răbdare”.

Rodica Dobraniș a vorbit despre rezultatul unui sondaj pe flyere cu întrebări despre marile nevoi ale orașului, pe care l-a lansat și despre care spune că a avut surpriza unui mare număr de răspunsuri primite pe materialele distribuite. Drumurile sunt de departe cea mai mare problemă pe care o vor rezolvată. ”Un oraș cu drumuri de calitate e cea mai mare dorință a celor care au returmat flyerele și e clar că lucrurile nu sunt așa cum ar trebui să fie. Îsi doresc un oraș cu parcuri de joaca, un oras cu parcuri in care oamenii pot să socializeze isi doresc bineințeles parcari, își doresc un oras cu locuri de muncă. De locuri de muncă și de investitori care să le creeze avem nevoie  ca de aer. Un oras care are grija de persoanele cu handicap este ceea ce vor oamenii,  iar feedback-ul pe acest segment a fost foarte mare” a explicat Rodica Dobraniș la BEX TV.

Întreaga emisiune o puteți urmări aici:

Share.

About Author

Lasă un comentariu