Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ioan Turc s-a dus să vadă terenul pentru cartierul de locuințe promis de vicele Niculae. Ce a găsit și ce vrea să facă (VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ioan Turc, candidatul Alianței liberale la Primăria Bistrița a vrut să vadă ce s-a ales de promisiunea viceprimarului PSD Cristian Niculae cu mediatizatul cartier al tinerilor din proximitatea Liceului Agricol. La fața locului Turc n-a găsit decât un teren plin de bălării și fără vreo urmă de intervenție.

”În urmă cu mai bine de 2 ani, administrația PSD, prin vocea viceprimarului Niculae, le-a promis tinerilor un cartier de locuințe în zona Livezi, pe platoul din vecinătatea Liceului Agricol. Astăzi, nu este nimic în acel spațiu, doar o promisiune în vânt, așa cum suntem obișnuiți.” a constatat candidatul Alianței PNL-USR-PLUS.

În schimb Turc crede că dezvoltarea imobiliară ar trebui să se desfășoare în zona Cocoș, acolo unde infrastructura poate fi mai ușor realizată, iar pentru zona Liceului Agricol liberalul consideră  că ar mult mai potrivit un campus cu centru de expoziții pentru producătorii locali: ”Eu le propun bistrițenilor ca dezvoltarea imobiliară a orașului să fie desfășurată în zona Cocoș, Primăria luându-și angajamentul că va duce toată infrastructura necesară pentru derularea acestui proiect. În schimb, pe platoul din zona Liceului Agricol, vom amenaja un campus multifuncțional, format din mai multe centre, cum ar fi: un centru de dezvoltare a antreprenoriatului, un centru de formare și reconversie profesională, un centru de promovare a inițiativelor locale și un centru de expoziții pentru producătorii locali.

Și la Bistrița #SePoate!

Articol electoral comandat de Partidul Național Liberal – Filiala Bistrița-Năsăud, realizat de Simedia Grup SRL, cod  mandatar financiar: 21200012)

Share.

About Author

Lasă un comentariu