Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Dan Dumitru Ciobănică: Poți avea cel mai bun program dar dacă toată viața ai stat într-un birou și te-ai uitat pe geam nu o să se întâmple nimic.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Candidatul Verzilor la Primăria Bistrița, Dan Dumitru Ciobănică  petrece zilnic ore în șir în campanie , în întâlniri cu locuitorii municipiului pentru a-și prezenta proiectele: ” Zi de zi le prezint proiectele pe care vreau să le realizez dar în același timp ascult ce vreau ei de la Primăria Bistrița.

În cele mai multe cazuri vorbim de aceleași lucruri și foarte multe din proiecte le regăsesc și îmi dă convingerea că sunt pe un drum bun.” scrie Dan Dumitru Ciobănică într-o postare pe facebook .

Atunci când cei cu care se întâlnește îl întreabă cum ar putea să aleagă candidatul cel mai potrvit să conducă Bistrița, Ciobănică are răspunsul la el ”Mai important e ca bistrițenii să aleagă persoana capabilă să ducă la bun sfârșit toate aceste lucruri. Poți avea cel mai bun program dar dacă toată viața ai stat într-un birou și te-ai uitat pe geam nu o să se întâmple nimic.

”De dimineața până seară am muncit și am construit de la zero. Nimic n-am primit de la partide sau de la statul român. Am virat lună de lună bani Primăriei Bistrița, statului român și astăzi sunt nemulțumit de cum au fost cheltuiți acești bani. Asta m-a făcut să intru în arenă. Nu partidele rezolvă problemele orașului. Sunt convins că omul sfințește locul și cred că soluția pentru Bistrița înseamnă alegerea unui om, a unor oameni care au respect pentru muncă, pentru familie și care cred în aceste lucruri. Analizați și votați.”  a scris Dan Dumitru Ciobănică.

Material electoral realizat la comanda Partidului Verde, filiala Bistrița-Năsăud, realizat de Simedia Grup SRL, cod mandatar 21200091)

Share.

About Author

Lasă un comentariu