Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cum ar trebui să arate zona de promenadă a Bistriței în viziunea lui Dan Dumitru Ciobănică

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

”Amenajarea unei faleze la 200 de metri de centrul oraşului pe malurile râului Bistrița ar genera cea mai atractivă zonă de relaxare urbană.” spune Dan Dumitru Ciobănică, candidatul Partidului Verde la Primăria Bistrița

Dan Dumitru Ciobănică indică și pe unde ar trebui amenajată zona de faleză: ”Între cele două poduri, “Podul Jelnei” şi “Podul Budacului” se poate amenaja o întreagă zonă pentru mișcarea sportivă, plimbări, piste pentru biciclete. O zonă verde întinsă până în pădurea Codrişor.

E un proiect care va face Bistrița un adevărat oraș european, am reface şi am aduce la viață o parte a orașului, poate cea mai frumoasă, care astăzi este așa cum o știm cu toții.Cadrul natural e piesa de bază în construirea unui oraș, a unei comunități. Noi trebuie să utilizăm aceste locuri şi să le modernizăm și să fie deschise pentru toți bistrițenii ” a scris într-o postare pe facebook, Dan Dumitru Ciobănică.

 

 

Material electoral realizat la comanda Partidului Verde, filiala Bistrița-Năsăud, realizat de Simedia Grup SRL, cod mandatar 21200091)

Share.

Un comentariu

Lasă un comentariu