Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ingredientele unei tragedii: un șofer fără permis care a condus cu viteză excesivă a provocat un accident în care a murit pasagerul său

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un tânăr de 26 de ani și-a pierdut viața miercuri noaptea în Ilva Mică  în urma unui accident provocat de un alt tânăr de 23 de ani, care s-a urcat băut la volan.

Accidentul produs puțin după orele 22,00 a avut loc pe drumul național 17D în localitatea Ilva Mică.

Conform primelor date, furnizate de poliție tânărul de 23 de ani, conducea, cu viteză excesivă  un autoturism pe direcție Ilva Mică spre Feldru, când cel mai probabil din cauza vitezei excesive, dar și a lipsei de îndemânare la volan a pierdut controlul masinii, a ieșit în afara părții carosabile unde a intrat în coliziune cu un cap de pod, după care s-a răsturnat.

Doi tineri au fost implicați în accident unul dintre aceștia, în vârstă de 26 de ani, din Ilva Mică și-a pierdut viața, iar celălalt, soferul , în vârstă de 23 de ani, din aceeași localitatea a fost rănit și transportat la spital.

”Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest însă, în urma verificărilor efectuate a reieșit că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.” anunță IPJ

Pe parcursul intervenției, traficul rutier în zonă s-a desfășurat alternativ, pe un sens, iar polițiștii au dirijat circulația pentru aproximativ o oră., precizează sursa citată.

Share.

About Author

Lasă un comentariu