Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

USR-PLUS: ”la nivel de Beclean, lipsește cu desăvârșire un cadru politic care să încurajeze viitorii investitori” (PE)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

”Pe 27 septembrie nu trebuie să ratăm șansa de a face ALEGERI. Alegeri în ceea ce privește viitorul nostru ACASĂ. Cu toții merităm și ne dorim o conducere care să aibă un scop COMUN cu al nostru și anume, dezvoltarea continuă a orașului Beclean și a localităților aparținătoare” transmite USR-PLUS  Beclean într-un comunicat de presă.
Membrii USR -PLUS din Beclean spun că a te complace în aceeași situație din ultimii 20 de ani e sinonim cu compomiterea viitorului : ”  Avem dreptul să atragem atenția când actuala conducere face greșeli sau nu performează în concordanță cu cerințele cetățenilor.
 Abandonarea sau amânarea finalizării proiectelor începute cât și evaluarea incorectă a acestora, nu mai trebuie tolerate, mai ales când acestea sunt absolut necesare și ar crea confort
În momentul de față, la nivel de Beclean, lipsește cu desăvârșire un cadru politic care să încurajeze viitorii investitori. Trebuie susținute investițiile în economia viitorului nivel local. Efectiv lipsește dorința de inovație.
 Totodată trebuie concentrată atenția și spre localitățile aparținătoare Becleanului, care din păcate, în viziunea unora, nu prezintă interes deși acestea ar trebui potențiate.
O cerință minimă a noastră a cetățenilor cu drepturi depline, plătitori de taxe și impozite, ar fi aceea de a fi implicați de către viitoarea administrație publică (deoarece vechea administrație nu a permis asta), în dialoguri transparente și constructive.
 Orașul Beclean are dreptul la dezvoltare, Bistrița-Năsăud are nevoie de o schimbare. Stradă cu stradă, comună cu comună și oraș cu oraș vom schimba Bistrița-Năsăud! ” transmite USR -PLUS Beclean într-un comunicat de presă.

 

Articol electoral realizat de Simedia2200 Grup SRL la comanda USR-PLUS Bistrița-Năsăud, cod mandatar 21200251

Share.

Lasă un comentariu