Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Dan Dumitru Ciobănică: ”Micul producător-pilonul de bază al societății” (PE)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Dan Dumitru Ciobănică, candidatul Partidului Verde la Primăria Bistrița susține că municipalitatea trebuie să-i ajute pe micii producători din Bistrița, cei care oferă produse autohtone sănătoase, la un câștig simbolic și că acest suport trebuie să fie cât se poate de concret :
”Cunosc greutățile micilor producători, ale fermierilor. Sunt un client fidel, ei sunt furnizori constanți și îi respect pentru munca pe care o fac.
În agricultură mai ales, lucrările sunt grele, iar profitul e mic. Peste 90% dintre fermierii noștri duc o viață modestă și ne asigură nouă o viață sănătoasă fiindcă produsele lor sunt mult mai bune dar și mai gustoase.
Din nefericire se cumpără masiv mere din Polonia, cu toate că avem producții mari de mere și de alte produse. Ține și de educația noastră și sper să reușim să-i sprijinim concret pe acești producători locali în perioada care vine.
Una dintre soluții este să creem o platformă în piețele municipiului Bistrița, precum și online.
Platforma în piețe ar trebui să fie un loc destinat numai producătorilor amenajat de Primăria Bistrița cu toate cele necesare desfășurării activității și cu spații depozitare conforme.”

Material electoral realizat la comanda Partidului Verde, filiala Bistrița-Năsăud, realizat de Simedia Grup SRL, cod mandatar 21200091)

Share.

Lasă un comentariu