Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

OPINIE : Ne-a lovit Alzheimer-ul pe toți? Cum să crezi altfel că printesa marelui partid timp de un deceniu a devenit anul ăsta independenta Alba ca Zăpada ?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Îmi amintesc anul intrării ”independentei” pentru Primăria Bistrita în politică. Și un moment interesant. Era martie 2008, pe ușa sediului PDL trona un afis mare, diafan, ceva cu 8 martie si un chip stilizat de femeie, genul de afiș pe care nu-l vezi pe ușa unui partid politic. A și mai era si numele de atunci al independentei (o chema Moldovan) organizatoare de nu stiu ce manifestare din gama ,,slavim femeia”.
Iese din sediu marele conducator de partid și spune privind în transă afisul: ” nu e așa așa e răvășitor? (sau un sinonim din gamă). Peste 2 luni indendenta era cât se poate de dependentă, adică pe lista PDL pentru Consiliul Județean, printre primii, apoi consilier județean si în alte două luni era directoare AJOFM, numită ca urmare a experienței vaste dintr-un salon privat de înfrumusețare.
De aici încolo e o poveste de reafirmare continuă a independenței, nu? Așa cam ca lupta de clasă cu care ne afumau mințile înainte de 89.
Acum exact 4 ani dependenta era locul 2 la Camera Deputatilor, considerată eligibilă de PNL, după ce marele conducator, devenit între timp tot mai mititel s-a luptat ca un leu să o impună. Iar campania ei a oscilat între broderii pe teme agrare scoase taman din ”lada de zestre”(tema ei de campanie). Ultima iesire publica în numele tatucului si a partidului a fost la conferința judeteana de alegeri a PNL (prin 2017) cand a urcat sfios pe o scenă, încolonată cuminte în spatele candidatului la șefia PNL, acela ales de acelasi conducător care nu putea candida dar avea nevoie de o marionetă. Marioneta n-a fost aleasă presedinte si puff si toata constructia. Apoi doamna s-a supărat pe partid, desi era tot consilier judetean si ceva vicepresedinte judetean și a demisionat din toate funcțiile alegând o retragere în noua viață de familie, un adevărat RAI, nu-i așa?
Și s-a reinventat acum, după 2 ani, taman în alegerile astea, a iesit dalbă din valurile memoriei noastre colective atinsă de Alzheimer.
Cu nume nou, rebranduită din cap până în picioare și o campanie în care se vede mână de profesionist. Așa si cu noul trend, în care s-au agățat inclusiv ziaristi : votăm independența!
Share.

About Author

5 comentarii

 1. Felicitări doamna Bozbici pentru tabloul corect şi echidistant pe care l-aţi realizat unei “foste independente” şi care tocmai acum s-a “REINVENTAT” drept candidat la Primăria Bistriţa.
  Subscriu 100% la opinia dumneavoastră.
  Dar, în virtutea acordării drepturilor la şanse egale pentru toţi candidaţii, nu aţi vrea să ne faceţi un alt tablou tot aşa de corect şi pentru cei “EXMATRICULAŢI”- ?
  De exemplu, iată ce a declarat presa despre un deputat bistriţean ( I.Turc) după excluderea din PNL :
  Citat: İoan Turc nu se mai uită cu mânie la liberalii pe care i-a condus fiindcă “PNL Bistriţa-Năsăud e varză”. El a declarat ce crede despre “episodul Nicolae Feier” şi multe alte lucruri spumoase”.
  Păi dacă a fost EXCLUS; oare prin ce căi-metode-mijloace s-a “REINVENTAT” ca membru al aceluiaşi partid (PNL), care îl mai şi susţine pentru a candida la funcţia de primar al Bistriţei. Şi-apoi, unde se găseşte CV-ul dumnealui? Ce studii ‘misterioase” a făcut şi la ce vârstă le-a terminat? Degeaba aspiră să-l aleagă poporul, dacă poporul nu cunoasţe aproape nimic despre dumnealui…
  Sunt convins că ne veţi ajuta pentru a descâlci acest mare-mare “mister”.
  Dacă nu, în loc să punem ştampila pe PNL, vom pune pe UDMR, care nu are nici un fel de secrete privind CV-ul candidaţilor. Vă mulţumesc.

  • Simona Bozbici în

   UDMR nu are candidat, sau ma rog il are pe dl Nicolae si listele PSD-ALDE PRO ROMANIa UDMR etc. Succes la vot! O sa-l intrebam pe dl Turc ce e cu CV-ul lui chiar in emisiunea din aceasta seara. Mi-e greu sa cred in marota asta cu CV-ul pentru ca functia lui de director ORC e asimilata la nivelul aceleia unui judecator sindic. Daca credeti ca Ministerul Justitiei se joaca cu studiile la nivelul acesta inseamna ca intradevar avem o mare problema de sistem.

Lasă un comentariu