Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Stelian Dolha la BEX TV: Ca la noi la nimeni, CJ schimba organigrama cu 3 zile înaintea alegerilor”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Stelian Dolha, candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Bistrița a comentat astăzi la BEX TV subiectul majorarii pensiilor făcută azi în Parlament, după un amendament tip petardă făcut de PSD la legea rectificării bugetare, dar și utimele mișcări ale președintelui Consiliului Judetean Bistrita-Năsăud care se apucă să schimbe organigrama instituției cu 4 zile înaintea alegerilor locale si fixează subordonări inclusiv pentru viitorii vicepresedinți și președinți. Urmăriți integral emisiunea de la BEX TV:

 

Share.

2 comentarii

 1. Si in cazul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud este nevoie de o schimbare după ce două mandate a fost condus de chelnerul Radu Moldovan, care la fel ca multi PSD-isi a devenit unul din cunoscutii „baroni locali” si care a ridicat coruptia la rang de principiu.
  Prin definitie, corupția in sens larg este orice abatere de la moralitate, de la cinste, de la datorie. Ca expresie a relației dintre autorități și cetățeni, corupția reprezintă folosirea discreționară a poziției sau a funcției, prin recurgerea la mijloace ilicite sau ilegale, în scopul obținerii unor interese personale sau de grup. Favorizarea rudelor (nepotismul) sau a prietenilor (favoritismul) de către un funcționar public reprezintă o formă de corupție.
  Radu Moldovan in calitate de preşedinte al Consiliului Judetean Bistriţa-Năsăud a avut tupeul să numească pe fratele său director general adjunct la Aquabis, o institutie din subordinea CJ. După logica lui simplă, dacă un chelner a putut ajunge presedinte al consiliului judetean, atunci de ce frate-su, un fost manevrant de vagoane, nu poate să ajungă director general adjunct la Aquabis. Numai că in cazul de la Aquabis postul de director general adjunct s-a infiintat special pentru o anumită persoana, ceea ce este o dovadă clară de nepotism. Si chiar dacă ocuparea postului s-a făcut printr-un simulacru de concurs la care s-a prezentat doar o singură persoană, dându-se o aparentă notă de legalitate, totusi a fost incălcată in mod flagrant moralitatea (legea bunului simt).
  Pe de altă parte, chelnerul Răducu a demonstrat că nu-i in stare să administreze si să solutioneze unitar problemele cu care se confruntă localitătile de pe intregul teritoriu al județului. El s-a concentrat exclusiv pe asfaltarea drumurilor neglijând complet celelalte probleme cu care se confruntă localitătile judetului. Spre exemplu, locuitorii satelor de pe câmpie precum Ocnita, Archiud, Budurleni, Orosfaia, Comlod si Milas sunt rezolvati că nu au apă potabilă curentă si au amenintat cu trecerea la judetul MURES. O altă problemă nerezolvată cu care se confruntă locuitorii de pe Valea Ilvelor sau de pe Valea Bârgăului precum și din multe zone ale județului, este introducerea retelei de gaze naturale în localitătile lor. Pentru acestea si pentru multe altele si in cazul chelnerului Răducu se confirmă faptul că un mandat de preşedinte CJ e prea puţin, iar două sunt prea multe. Pe 27 septembrie, votati schimbarea chelnerului:
  Vezi: https://www.youtube.com/watch?v=MLutG84S4Yk

 2. In mandatul de presedinte al consiliului judetean al lui Radu Moldovan , Judetul Bistrita-Năsăud si-a câstigat faima nemeritată de „Teleormanul Transilvaniei” : ( Vezi: https://timponline.ro/bistrita-nasaud-in-doua-topuri-alaturi-de-teleorman/).
  Pe de altă parte, dupa alegerile locale din 2016 Judetul Bistrita-Năsăud a făcut notă distonantă situându-se printre cele 3 „judete rosii” din Ardeal, alături de Maramures si Sălaj, spre rusinea multora dintre bistriteni . De aceea, pe 27 septembrie, cetătenii Judetului Bistrita-Năsăud au posibilitatea să scape de eticheta de „Judet Rosu”, cu conditia ca oamenii să meargă in număr mare la vot si să nu mai aleagă reprezentantii PSD in administratiile locale; ( Vezi:
  https://ro.wikipedia.org/wiki/Alegeri_locale_%C3%AEn_Rom%C3%A2nia,_2016#/media/Fi%C8%99ier:LOCALE_2016_PRIMARI.png)

Lasă un comentariu