Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ioan Turc prezintă echipa de consilieri locali ai PNL (VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Ioan Turc își prezintă într-un filmuleț de campanie postat pe facebook echipa de consilieri localiai Partidului Național Liberal : ”M-am prezentat în multe rânduri, v-am povestit despre mine. Azi, însă, îi prezint pe ei, cei ce constituie echipa mea” scrie acesta în dreptul postării..
Fie că vorbim despre Daniela Hudrea, Doina Macarie, Marioara Gaga Seica, Sorin Hangan, Cristian Munthiu, Ioan Peteleu, Nicu Pugna, Florin Urîte, Robert Linul, Ionel Ruști ori Ioan Someșan, fiecare dintre acești oameni are o experiență în spate, povești de viață, sfaturi, dar, mai ales, nemulțumiri.
Față de ce? Față de trecut. Suntem nemulțumiți de anii de nepăsare prin care am trecut cu o administrație incorectă. Vrem mai bine decât atât. Vrem corectitudine.
Tocmai de aceea, împreună cu această echipă, voi aduce Bistrița acolo unde trebuia să fie de mulți ani. La rangul de oraș modern, în care oamenilor le pasă. În care nevoile contează. În care lucrurile se fac corect” precizează candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Bistrița.
În Bistrița, se poate mai bine decât a fost. Totul începe, însă, cu un vot. Pe 27 septembrie, votează corect! Votează mai bine! Votează PNL!: 

Articol electoral realizat la  comanda Partidului Național Liberal – Filiala Bistrița-Năsăud,  de Simedia Grup SRL, cod  mandatar financiar: 21200012)

 

 

Share.

Lasă un comentariu