Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Dan Dumitru Ciobănică: soluții pentru cea mai frumoasă zonă a Bistriței

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Candidatul Verzilor la Primăria Bistrița, Dan Dumitru Ciobănică a scris pe pagina sa de facebook ce ar trebui făcut pentru cea mai frumoasa zonă a Bistriței  ”De la Podul Jelnei până la Podul Codrișor și ulterior până la Podul Berăriei vom face cea mai frumoasă zonă a orașului” spune Ciobănică într–o ultimă postare care o face pe facebook.

Bistrița a beneficiat de consultanță pe dezvoltarea orașelor de la unul dintre cei mai buni în domeniu din Europa, care a explicat conducătorilor Primăriei din ultimii 20 de ani cum trebuie dezvoltat orașul.

Cea mai importantă zonă este cea de-a lungul malurilor râului împreună cu parcul, ștrandul municipal și Pădurea Codrișor.

În perioada următoare va trebui să reanalizăm proiectele de dezvoltare și să aducem cât mai repede banii europeni. Ștrandul municipal și pentru timp de iarnă, bazin de înot școlar Bistrița are nevoie de un ștrandul municipal modern, adaptat pentru orice anotimp, utilizabil 365 de zile pe an. Cu o soluție smart am putea avea deja unul care să fie folosit și pe timpul rece. E unul dintre puținele locuri publice unde te poți relaxa în acest oraș și să ai în același timp acces la plajă sau piscină. Va trebui să începem modernizarea întregii zone, a pentru a deschide publicului bistrițean o zonă de agrement a orașului la standarde și cu acces pentru publicul larg” scrie Dan Dumitru Ciobanica pe facebook .

Material electoral realizat la comanda Partidului Verde, filiala Bistrița-Năsăud, realizat de Simedia Grup SRL, cod mandatar 21200091)

Share.

Lasă un comentariu