Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Mesajul lui Ionuț Simionca, candidatul PMP la Primăria Bistrița la final de campanie

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Candidatul PMP  Ionuț Simionca a publicat vineri seara, pe facebook un mesaj  la încheierea campaniei electorale. Îl redăm integral:

”Dragii mei bistrițeni,

Ne aflăm într-un moment extrem de important pentru orașul nostru. Suntem la o răscruce de drumuri, când trebuie să alegem calea pe care vom merge mult timp de acum înainte.

Partidele învechite care s-au perindat la putere în Primăria Municipiului Bistrița în ultimii 30 de ani, adică PNL și PSD, sunt garanția ca nu schimbam nimic, ca o să rămânem pe loc, să fim în continuare codași la salarii, investiții, drumuri, apă-canal, creșe, grădinițe, sport, și exemplele ar putea continua.

Propunerea mea este să schimbăm lucrurile în profunzime în administrația municipală, să punem la punct lucrurile cu care vă confruntați în viața de zi cu zi, sa punem capăt corupției din Primărie și să ajungem din urmă, ba chiar sa depășim alte orașe de renume din Ardeal din punct de vedere al condițiilor de trai.

Am venit în fața dumneavoastră cu o viziune, cu un plan pentru Municipiul Bistrița care vă garantează un viitor mai bun începând cu data de 27 Septembrie.

Și, cu promisiunea că voi fi cel mai harnic, cinstit și performant primar al Municipiului Bistrița, vă invit să votați Ionuț Simionca, să votați PMP și mărul pe toate buletinele de vot pentru o schimbare în bine!

Cu ajutorul dumneavoastră și a lui Dumnezeu, reușim!”

 

Material electoral comandat de  Partidul Miscarea Populară-Filiala Bistrita Nasaud, realizat de Simedia Grup SRL,Cod mandatar : 21200020

Share.

Lasă un comentariu