Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Focar de COVID 19 la AJOFM: o treime dintre angajați sunt pozitivi la SARS-Cov2

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) se confruntă cu un focar de Covid 19 în instituție care a afectat deja un sfert din personal.

Potrivit unei informări a Instituției Prefectului făcută sămbătă nouă angajați au fost testați pozitiv si sunt în statisticile cu cei care au contactat deja coronavirusul. Cei nouă se adaugă celor doi angajați depistați anterior. În total, potrivit sursei citate ar fi  pozitivi  11 angajați din cei 34 ai instituției.

Printre cei confirmați pozitivi la ultima raportare se numără și un profesor de la Liceul Radu Petrescu din Prundu Bârgăului, un elev  de la Liceul Tehnologic ”Grigore Moisil” Bistrița) precum și o infirmieră și un kinetoterapeut  de la un Centru de recuperare precum si un asistent medical.

Crestere a cazurilor în 4 zile

O comparație  a cifrelor oficiale din ultimele 4 zile indică 66 de cazuri noi, mai mult de jumătate (39) fiind înregistrate în rândul locuitorilor Bistriței. De vineri până sîmbătă numărul celor infectați a ajuns la 26. Până acum 1468 de locuitori ai judetului au fost declarați pozitivi (535 din Bistrița) iar 102 dintre cei înregistrați în județ au decedat.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu