Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Incendiul în subsolul Prefecturii: au ars dezinfectanții pentru secțiile de votare din 10 primarii

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un incendiu izbucnit la subsolul Instituției Prefectului vineri spre sambata noaptea, în jurul orei 01.00 a dus la arderea materialelor dezinfectante pentru sectiile de vot din 10 unitati administrativ teritoriale.

Incendiul s-a produs la subsolul clădirii Palatului Administrativ,  sursa probabilă fiind o priză defectă, precizează reprezentanții Instituției Prefectului într-un comunicat de presă.  Fumul degajat de incendiu  ar fi fost sesizat de jandarmul care efectua serviciul de pază pe timpul nopții în cadrul instituției, acesta anunțând imediat pompierii, precizează sursa citată.

După ce incendiul a fost stins  angajatii Prefecturii au constat că flăcările au distrus pachetele cu dezinfectanți și materiale specifice protectiei alegatorilor în ziua votului  pentru  10 unități administrativ-teritoriale, care ar fi trebuit distribuite în cursul zilei de azi.

Reprezentanții Prefecturii susțin că au reușit sa compenseze pierderea si ca au reconfigurat pachetele: ”După stingerea incendiului, pachetele au fost imediat reconfigurate, iar graficul stabilit pentru distribuire se va respecta. De asemenea, precizăm că multe dintre primării au achiziționat dezinfectanți pentru sediile secțiilor de votare din timp, astfel încât există o rezervă de produse iar condițiile de siguranță sanitară pentru desfășurarea procesului electoral nu vor fi afectate” transmite Instituția Prefectului.

Share.

About Author

Lasă un comentariu