Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Stelian Dolha, după anunțarea rezultatelor: ” cele aproape 45000 de voturi înseamnă tot atâtea dovezi de încredere și susținere”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Clasat al 2-lea în cursa pentru funcția de presedinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha  le-a transmis multumiri celor care l-au susținut.
Pe pagina de facebook fostul prefect a scris: ”Vă mulțumesc pentru votul vostru și pentru toată susținerea de care am avut parte eu și echipa PNL în această campanie și în aceste alegeri! Cele aproape 45000 de voturi într-o competiție extrem de dificilă înseamnă foarte mult pentru mine, înseamnă tot atâtea dovezi de încredere și susținere!Aceste voturi și suportul fiecăruia dintre voi mă obligă să continui pe linia principiilor pentru care am militat în această campanie și să nu vă dezamăgesc” a mai scris acesta.
Dolha, care este și primul pe lista de consilieri județeni ai partidului  a mulțumit și pentru votul dat Partidului Național liberal: și a promis că echipa de consilieri se va lupta pentru transparență și proiecte care sa dezvolte județul:  ”Vă mulțumesc pentru votul dat echipei noastre de consilieri județeni, care a obținut 12 mandate . Vă promit că ne vom bate în Consiliul Județean alături de noua echipă de consilieri pentru transparență, pentru proiecte în interesul locuitorilor din Bistrița-Năsăud, care să dezvolte acest județ la modul real, și nu pentru interesul unui grup particular!
#Bistrița-Năsăud înainte de toate!” a mai scris Dolha.
Share.

About Author

Lasă un comentariu