Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cifrele pandemiei în BN: Bistrița a înregistrat 34 de îmbolnăviri în 6 zile, judetul un total de 53

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ritmul îmbolnăvirilor cu Covid 19 continuă să fie ridicat în Bistrița-Năsăud, în săptămâna închiderii Centrului de Trasfuzii sanguine, devenit focar de îmbolnavire ci noul coronavirus

De sâmbăta trecută până acum, deci în mai puțin de o săptămână numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 1531 în județ de la 1486, iar în municipiu a crescut de la 535 la 569. Pe lista celor care n-au fost ocoliți de ontaminarae cu noul coronavirus se numără  2 elevi, ambii de la CNLR Bistrița, clasa a X-a și clasa a XI-a un beneficiar al unei case de tip familial din subordinea DGASPC, un  angajat al unui centru plasament din subordinea DGASPC BN,  la care s-a adaugat un polițist .

Ieri în statisticile județene ale deceselor pe fondul Covid 19 s-a adaugat cazul cu numărul 105 . Este cel al unei femei de 66 ani, care  s-a luptat 2 saptamani cu boala în Terapie Intensivă.  Potrivit buletinului medical a fost internată în 17 septembrie în Secția Boli Infecțioase (cu pneumonie și Covid-19 pozitiv), transferată a doua zi în Secția ATI pe fondul evoluției nefavorabile a stării de sănătate, unde a decedat ieri, 1 octombrie. Printre comorbidități este menționat diabet zaharat, obezitate, hipertensiune arterială.

Detalii îmbolnăviri noi: 2 elevi (CNLR Bistrița, clasa a X-a și clasa a XI-a), 1 beneficiar casă de tip familial din subordinea DGASPC, 1 angajat centru plasament din subordinea DGASPC BN, 1 polițist (IPJ BN, Bistrița)

569, 17 cazuri, 1539

Share.

About Author

Lasă un comentariu